Doen in de vakantie: lekker gaan woonshoppen

(Last Updated On: January 24, 2022)

Het is één van mijn favoriete dingen om te doen in het weekend of op een vrije dag: gaan woonshoppen! Sinds ik op mezelf ging wonen (ondertussen alweer 8 jaar geleden, yikes), heb ik echt een groot zwak gekregen voor all things interieur en vandaar dat er ook op Glamourista een uitgebreide interieurcategorie te vinden is.

Onlangs gingen mijn vriend en ik nog eens naar de plaatselijke woonwinkel, maar daar viel het aanbod eigenlijk flink tegen. Ze hadden er maar 1 woonstijl, en die vond ik toch niet helemaal mijn ding, om heel eerlijk te zijn.

Als we dan toch veel geld gaan uitgeven aan enkele nieuwe meubelstukken zoals een nieuwe eettafel, nieuwe stoelen en nog wat nieuwe meubels voor in mijn kantoor, ben ik toch het liefst van al 100% zeker van mijn keuze.

Ook tijdens de vakantie kan het leuk zijn om eens gezellig met het gezin te gaan shoppen en ik heb een erg leuk adres ontdekt voor de grote interieurliefhebbers onder ons: Villa ArenA!

En een van de allergrootste voordelen: hier vind je meubelen voor elke woonstijl en hier kan je dus zeker wél ontdekken welke woonstijl bij jou past en welke meubelen je graag in huis wilt. Een ideaal uitstapje tijdens de vakantie? Echt wel!

De VillaArena ligt vlak aan de Amsterdam Arena aan het Johan Cruijfplein en kan je dus ideaal combineren tijdens een uitje!

Ontdek de hipste interieurs

Behalve de véle interieurwinkels die je hier kan vinden, kan je ook genieten van de leuke inspiratiepleinen die elk seizoen ingericht worden.

Ideaal, want zo kan je niet alleen inspiratie opdoen in de winkels, maar ook op de leuke pleinen! Zo weet je héél zeker hoe je je nieuwe interieurspullen kan combineren.

Of je nu op zoek bent naar nieuwe meubeltjes om je interieur in het nieuw te steken en wat jouw woonstijl ook is: een landelijke stijl, moderne stijl, of je nu helemaal into Scandinavische stijl bent of juist je interieur een industrieel tintje wilt meegeven: hier zal je vast en zeker volop interieurinspiratie kunnen vinden!

Wat eten en drinken

Kan je wel een opkikkertje gebruiken tussen al het shoppen door?

Er zijn verschillende leuke eettentjes en gezellige plekjes waar je wat kan drinken verspreid over het gehele winkelcentrum. Gezellig om dan eventjes een pit-stop in te lassen voor je de volgende woonwinkel induikt!

Ik vind dit zo’n coole constructie: deze toffe groene bubbel is een opvallende verschijning in dit winkelcentrum.

 

booven-662x461-1
booven-662×461-1

 

En de kinderen?

Hoe zit dat met de kinderen, mogen die ook mee? Ja hoor! Er is een leuk binnenplein met een grote kinderspeeltuin en zelfs beter nog: er is een leuke kinderbioscoop (zonder dak, dan kan je de kids gewoon nog goed in het oog houden) waar de kinderen wel een poosje zoet zijn en jullie even gezellig kunnen shoppen. In het weekend is er oppas voorzien.

Zin om deze vakantie dus eens gezellig samen met het gezin deze leuke Villa ArenA woon-mall te gaan ontdekken? Dan is dit zeker een grote aanrader!