2 jaar op mezelf!

2 jaar op mezelf!

Deze ochtend ben ik heel erg geschrokken: het is ineens weer 1 september. En waar dat voor veel mensen een horrordatum is omdat de kindjes weer naar school moeten, is het voor mij een speciale datum omdat ik op mezelf ging wonen voor de eerste keer. En geloof me, ik heb het vaak eng gevonden… Nog steeds word ik soms in het midden van de nacht wakker – in paniek – en vraag ik me af wat me bezield heeft. Maar ik vind de vrijheid heerlijk! Het leek me leuk om het 2-jarig jubileum te vieren met foto’s van mijn gloednieuw behangen appartementje! (jullie kunnen hier mijn ‘oude’ apartment tour vinden). Wat denken jullie? IMG_5222 IMG_5224 IMG_5234 IMG_5235

Nog meer artikels:   Interieurinspiratie: fairy lights
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. Ilse
  September 2, 2015 / 10:03 am

  Wouw zeg, erg mooi! 🙂

 2. Nathalie
  September 2, 2015 / 10:02 pm

  Ik vind het mooi maar het vorige was toch ook wel mijn smaak 🙂

  • September 3, 2015 / 11:23 am

   Bij mij ook hoor, alleen was ik na 2 jaar die bloemetjes wel beu gezien… dit is veel kalmer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.