Makeup Geek eyeshadow palette: oogschaduw swatches shimmers

Laatste update

Enkele weken geleden bestelde ik wat oogschaduwen van MakeupGeek.com (bekijk hier mijn MakeupGeek haul): Hou je klaar voor swatches, een review en een overzichtje van alles wat ik bestelde. Ik heb ze in een oogschaduwpalette van MAC gestoken omdat ik het zo’n leuk zicht vond! Dit palette zelf kost samen met de insert ongeveer 13 euro. De oogschaduw van MakeupGeek kost bijna 6 dollar per oogschaduw en mag ik zeggen: de kwaliteit is véél beter dan MAC en ze passen gewoon in zo’n oogschaduwpalette.

Makeupgeek swatches

makeupgeek-palette-mac make-up-geek-palette

Makeup Geek eyeshadow palette

makeupgeek-palette   makeupgeek-eyeshadow Eerste rij: make-up-geek-eyeshadow-oogschaduw-swatches purely naked / cinderella / twilight / prom night / moondust Tweede rij: hipster /pretentious / taupe notch / homecoming / grandstand make-upgeek-swatches Derde rij: mesmerized / last dance / sensuous / burlesque / drama queen make-up-geek-swatches-2 make-up-geek-swatches   Mijn matte kleuren zitten in een ander palette, samen met wat matte kleuren van Coastal Scents. Die komen er dus nog zeker aan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

make up geek eyeshadow oogschaduw 1

Mijn MakeupGeek bestelling: oogschaduw en blush

2 jaar op mezelf!

IMG 5222 1