Geniet van een avondje voor jezelf in een fraai ingerichte woonkamer

(Last Updated On: February 21, 2023)

Kun jij ook zo genieten van een ontspannen avond voor jezelf, te midden van een vrolijk boeket en een sfeervol brandende WoodWick kaars op je bijzettafel?

huiskamer-gezellig
huiskamer-gezellig

Geniet van een goed glas wijn, duik onder je plaid en bingewatch je favoriete serie. Even bijkomen na een periode van hard werken of studeren!

woodwick-trilogy-island-getaway-medium-kaars
woodwick-trilogy-island-getaway-medium-kaars

Dit gaat lastiger wanneer je momenteel niet tevreden bent over het interieur in huis. Kleine aanpassingen kunnen voldoende zijn om ruimtes een nieuwe look te geven. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van enkele eyecatchers.

Ze helpen je aandacht weg te leiden bij de hoeken waarover je momenteel minder te spreken bent.

Eyecatchers zijn er in verschillende soorten. De WoodWick kaars is er een voorbeeld van, maar je kunt ook denken aan enkel fraaie vazen in verschillende formaten of bijvoorbeeld aan een strakke lamp.

Hoe richt jij je ruimtes op sfeervolle wijze in?

WoodWick kaars zorgt voor meer dan gezelligheid alleen

Prettig aan een WoodWick kaars is dat deze een ruimte niet alleen gezelliger maakt en dient als eyecatcher, door zijn opvallende kleurencombinaties.

woodwick-sand-driftwood-ellipse-kaars
woodwick-sand-driftwood-ellipse-kaars

Ook geeft een WoodWick kaars een hele fijne, intense geur af aan diens omgeving. Het helpt je onder meer kookgeuren te verminderen in de woonkamer.

Daarbij beschikken deze kaarsen over een houten lont, wat maakt dat het gebruik van deze kaars voor een knisperend geluid zorgt. Hoe gezellig is dat? Het doet het lijken, alsof je in de buurt van een haardvuur zit.

wonderwick-coconut-mango-noir-geurkaars
wonderwick-coconut-mango-noir-geurkaars

Het knisperende geluid heeft in combinatie met de fijne geur van deze kaarsen een heel rustgevend effect. Precies dat wat je nodig hebt op een avondje voor jezelf!

Decoreer het interieur met stijlvolle vazen

Eerder las je al dat het gebruik van WoodWick kaarsen slechts een van de mogelijkheden is om het interieur sfeervoller te maken.

Denk ook eens na over het gebruik van verschillende modellen vazen. Het is leuk om een grote vaas naast een klein model te gebruiken, beiden in dezelfde stijl.

Vul ze met droogbloemen, zodat je niet wekelijks een nieuw boekt hoeft aan te schaffen. Ook populair zijn de zijden kunstbloemen, welke je online bestelt. Een dergelijk boeket is niet goedkoop, maar blijft jaren mooi!

Ze zijn zeker vanaf een afstand nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden, wanneer je bereid bent iets meer te betalen.

Tip: maak een mozaïek van fotolijstjes aan de wand! Kies voor een grote foto die je opknipt in verschillende kleinere foto’s, of combineer diverse losse foto’s met elkaar.