Verslaafd aan Pusheen!

Pusheen, huh? Oh my… jij komt duidelijk vanonder een steen gekropen 😉 Pusheen is mijn nieuwste verslaving! Een überlief kattebeest dat mijn hart gestolen heeft (he, behalve mijn liefste Belle… natuurlijk)! Ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken hoor, maar als je net zo’n crazy cat lady bent als ik… dan moet je snel eventjes naar de website gaan. You’ll love it! By the way: mijn nieuwe wallpaper op het werk is er eentje van Pusheen (he, ik ben bijna 24/7 met websites bezig… ik mag heus een beetje cute stuff hebben en ik word er happy van!), je vindt de wallpaper hier! (is ‘ie leuk of is ‘ie leuk? 😉 ) pusheen-eating

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
gebreid-jurkje-truijurk
Modetrends 2012 – 2013: gebreide jurkjes – gebreide jurken online

Modetrend 2012 - 2013 : Met deze modetrend ben ik zo blij! Ik draag al jaren gebreide jurkjes in de...

Close