Moonboots, snowboots en winterlaarzen sale!

(Last Updated On: November 26, 2021)

Winterlaarzen in de sale shoppenWinterlaarzen zijn de laatste dagen behoorlijk onmisbaar geworden: er ligt sneeuw, gesmolten sneeuw en de grond is glad. Om niet uit te glijden en om lekker warme voeten te houden, is het handig om een paar goede winterlaarzen in de kast te hebben staan.

En, lucky us, laat het nu net al sale zijn! Yay voor snowboots, moonboots en winterlaarzen in de sale shoppen met veel korting! Want eigenlijk: zo heel vaak doen we die ondingen niet aan, toch? Waarom zou je er dan een klein fortuin aan gaan spenderen als het goedkoper kan!

Kijk even mee naar enkele superhandige laarzen voor de winter die ervoor zorgen dat jij niet op je elegante smoelwerkje gaat (geen nood, ik ben er ook zo eentje)!

Goedkope Moonboots

Echte Moonboots willen soms nog wel duur zijn (zullen we zeggen, 100 euro voor een paar?) maar door de sale bij verschillende webshops kan je ze nu veel goedkoper shoppen. Ook handig: bij veel online shops is de sale nu al bezig terwijl je soms nog moet wachten op de sales in de winkel. En, mij is ook opgevallen dat de sale bij webshops vaak wat meer is? Moonboots zijn geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen en ze zien er eigenlijk ook wel unisex uit. Wat denken jullie van deze onderstaande Moonboots?

goedkope-moonboots

Snowboots: Sorel

Ook de winterlaarzen van Sorel zijn veel goedkoper (sommige modellen dan toch): de laarzen van Sorel zijn eigenlijk ook snowboots met een hele stevige rubberen zool zodat je goed veel grip op de ijzel en sneeuw hebt. Ook deze snowboots zijn niet heel goedkoop (ze zijn er trouwens ook voor dames, heren en kinderen), maar je kan er natuurlijk wel jaren mee doen. sorel-snowboots-2013

UGGs 2020/2021 shoppen in de sale

Ook een deel van de UGGs-collectie is al in de sale: heel handig om nu UGGs met korting te kopen: ze zijn een pak goedkoper (al duurt het nog eventjes voor de echte sale begint), en je hebt al lekker warme voeten. Bij de meeste webshops leveren ze je winterlaarzen trouwens heel snel, een grote aanrader! Ik had er onlangs een setje besteld om UGGs te poetsen (ik heb nog geen UGGs, die komen er hopelijk tijdens de grote wintersale aan!), en dat had ik na 2 dagen al in huis! De UGGs die je nu al in de wintersale kan shoppen, zijn UGGs voor dames, voor mannen en kinderen.

uggs-sale

Winterlaarzen: vachtlaarzen!

De warmste winterlaarzen zijn die met een (nep) vacht erin! Ik heb zelf ook een paar laarzen met vachtvoering en gelukkig isoleren ze mijn voeten lekker! Er is niets zo vervelend als een paar laarzen dat water doorlaat trouwens (anders sta je daar mooi met je blauwe voeten), dus behandel ze op voorhand ook goed tegen de regen en sneeuw! Zo voorkom je ook vieze vlekken op je winterlaarzen. Bij webshop AboutYou is er nu trouwens ook al een sale aan de gang, en zoals je ziet zitten er ook al enkele fijne kortingen bij. winterlaarzen-2013