Verhuisd en een week op mezelf

(Last Updated On: November 19, 2021)

Zo, wat is deze week voorbijgevlogen! Exact een week geleden waren we nog druk aan het verhuizen en begon ik om heel eerlijk zenuwen te krijgen: hoe zou mijn eerste avondje alleen worden? Zou ik me eenzaam voelen? Eens kijken hoe ik deze week op mezelf beleefd heb… Ik had de sleutel al 2 weken en ik kwam al heel regelmatig naar ‘mijn’ appartementje om al te kunnen wennen. Maar pas toen mijn slaapkamer goed en wel ingericht was, begon het als een thuis te voelen. Niet alle meubels zijn geleverd (en bedankt, Odrada -_-) dus voorlopig is het een beetje roeien met de riemen die ik heb (voordeel: meer gespierde armen ;)) en heb ik wel een mini-eetkamer, mini-salon en mijn volledige slaapkamer hier al staan. Mijn allergrootste zorg was Belle. Voor de mensen die hier regelmatig meelezen, jullie weten dat Belle een erg bange kat (maar oh-zo-lief) is, en ik had al Feliway ingestoken zodat ze zich wat kalmer zou voelen. Ze moest ongelofelijk wennen deze week maar ze is erg flink blijven eten en als ikzelf thuis ben, komt ze direct knuffelen, gaat op de vensterbanken zitten… alleen verstopt ze zich nog wel als ik niet thuis ben omdat ze bang is dat er een vreemde gaat binnenkomen. Maar het begint stilaan op zijn pootjes te komen en ergens vindt ze het fijn, zij en ik alleen hier.

Helemaal alleen? Ben je gek?

Veel vriendinnen verklaarden  me voor gek: “Helemaal alleen gaan wonen? Wacht liever tot je een lief hebt, je gaat je eenzaam voelen”. Maar heel eerlijk: ik ben hier dolblij mee! Geen groot klein kind (a.k.a: een vriendje) waar je de godganse dag achter zijn kont moet opruimen en poetsen. Niet met iemand samenwonen die niet eens kan koken of poetsen en waardoor alles op mij terechtkomt… ik heb het honderd keer liever zo dan dat ik het gevoel krijg iemands meid te spelen, ik heb écht andere prioriteiten in mijn leven 😉 (ik moet duidelijk ook eens stoppen met het daten van ‘mannen’ die niet eens op eigen benen kunnen staan). Daarom ben ik ook heel erg blij met mijn vaatwasser en wasmachine, zo kan ik mijn beetje vrije tijd tenminste nuttig besteden^^ Dus nee, eenzaam ben ik heel zeker niet en als ik het een beetje te stil vind in mijn appartement, zet ik wat muziek op of kijk ik wat Sookie en Bill nu weer aan het uitspoken zijn. Uiteindelijk heb ik na een werkdag niet zo gek veel vrije tijd aangezien ik op tijd probeer te gaan slapen: koken, douchen, beetje op internet zitten en het is alweer bedtijd. En hé, ik werk hard genoeg om het ook financieel in mijn uppie te kunnen redden, why the hell not? 😉

Verdwalen in je eigen appartement: oops!

De eerste nacht was behoorlijk verwarrend: ik werd wakker en had geen flauw idee waar ik eigenlijk was. Zo ben ik enkele keren wakkergeschoten, maar de volgende nacht was ik al helemaal gewend hier. Maar ja… die eerste nacht. In je keuken staan en denken dat je nog in je oude appartement bent, en echt zoeken waar je toilet ook alweer was. Je moet het meegemaakt hebben, haha 🙂 Ook de eerste keer hier thuiskomen na het werk was eigenlijk heel fijn. Na een dag vol vragen en tegen de klok werken heb ik echt behoefte aan rust en dat is hier heerlijk. Ik kom thuis, Belle komt knuffelen en ik begin een beetje te koken en op te ruimen. Mijn appartementje is nu voorlopig al wat ingericht (behalve de slaapkamer, die is klaar) dus… tijd voor enkele foto’s!

IMG_20130903_181256

IMG_20130903_181425

IMG_20130903_181611

IMG_20130903_182334

20130904_151756

IMG_20130905_194551

IMG_20130901_172544

20130901_204018

20130902_134540

20130902_165332

20130902_200613