30 day squat challenge update

(Last Updated On: November 19, 2021)

Enkele dagen geleden besloot ik de 30 day squat challenge mee te doen, en ik rondde gisteren net dag 5 af. Hoe gaat het voorlopig? Het gaat eigenlijk best goed! Ik heb alleen de fout gemaakt om de tweede dag ook een les Zumba te geven รฉn de squats te doen. Zullen we het erop houden dat ik eigenlijk amper mijn eigen trappen nog op kon een dag later? Maar verder gaat het goed: ik merk wel dat die spieren sowieso best goed getraind zijn, en pas als ik ongeveer aan driekwart van de squats zit, beginnen de spieren ietwat te branden. Verder heb ik nog niets gemeten, maar ik zie al wel wat meer resultaat in de spiegel!

30-day-squat-challenge

ย  ย  En nu… op naar de 75 squats! De volgende update komt als ik op de helft zit… wish me luck!