Uggs sale: welke online shops bieden nu al UGGs met korting aan?

(Last Updated On: November 26, 2021)

UGGs sale – Wisten jullie dat er nu bij sommige webshops al uitverkoop op UGGs (UGG Australia) is? Het is dan nog geen echte sale of uitverkoop, maar je krijgt toch al een hele fijne korting op deze vachtlaarzen! Het handigste?

Veel mensen weten nog niet dat deze webshops sale hebben en er zijn dus ook nog erg veel maten en modellen UGGs over. Binnenkort gaat het al sneeuwen blijkbaar… dus laten we dan almaar eens allerlei fijne webshops opsommen waar je UGGs kan kopen. Als je ze nu al bestelt (mét korting, woooo!), heb je ze nog op tijd binnen voor het begint te sneeuwen.

Laten we beginnen met de webshops! Pssst: nog een handige site waar allerlei UGGs uit verschillende webshops samen staan (handig om te vergelijken) vind je hier! Je vindt er de UGGs collectie 2020/2021, UGGs sale en nog meer (onderhoudtips,…)

Korting op UGGs

De webshop van De Bijenkorf is een van mijn favoriete schoenenwebshops en ik heb er dan ook al een paar keer besteld. Zij hebben nu outletweken waar je 30% korting op je favoriete paar schoenen krijgt. Shop Uggs!

uggs-korting

Uggs sale

 

Ook AboutYou doet mee met de sale, en ook de UGGs staan in de sale.

Photobucket

 

UGGs: shoppen met korting

Uggs shoppen met korting, zalig! Ook Spartoo biedt nu al enkele paren UGGs met korting aan (yay, solden!) zodat wij onze UGGs nu alvast kunnen dragen, yes! UGGs met korting, please!

korting-uggs