Wat wil jij graag bijleren?

(Last Updated On: November 19, 2021)

Enkele dagen geleden zat ik met een dilemma: ik wou zoveel nieuwe dingen leren, maar ik had eigenlijk geen idee waar ik moest beginnen! Ik ben iemand die graag dingen bijleert, en ik heb ook regelmatig een nieuwe uitdaging nodig op dat vlak. Dat hoeft niet eens alleen op werkgebied te zijn hoor, integendeel… ook in mijn vrije tijd leer ik graag bij. Maar vaak stop ik er op den duur mee omdat het even te druk is (of eerlijk: omdat ik er niet genoeg tijd meer voor maak). Ik zal mijn lijstje delen en jullie zullen zien hoe divers het is 🙂 (komt ook door mijn werk, ik werk in de e-marketing en wil daardoor ook op de hoogte blijven van wat er allemaal reilt en zeilt in dat wereldje). Enkele dingen die ik op dit moment graag zou willen leren:

  • goed met excel leren werken (vooral met die formules)
  • goed met Outlook leren werken
  • HTML opfrissen
  • CSS opfrissen
  • PHP aanleren
  • cursus digitale fotografie volgen
  • Italiaans
  • mijn Spaans opfrissen
  • kapster worden (echt :p ), gewoon als een vrijetijdsdingetje… beauty en fashion vind ik nog steeds interessant
  • Photoshoppen (ik kan de basics al wel, maar ik wil het beter en sneller kunnen)

Zo, dat vind ik voorlopig alweer wel genoeg 😉 Wat zouden jullie graag nog leren?