De mooiste Valentijn teksten, gedichten en quotes voor op je Valentijnskaartje

(Last Updated On: December 28, 2021)
Heb je geen inspiratie om een mooie tekst op je Valentijnskaartje te schrijven? Geen nood! Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met mooie gedichten voor Valentijn, maar ook teksten en liefdevolle quotes: zo weet bij wat je op je kaartje gaat schrijven!

Valentijn teksten

De mooiste Valentijn teksten, gedichten en quotes voor op je Valentijnskaartje

Ik hield van je allang voordat we elkaar ontmoetten

Ik hield van je allang voordat we elkaar ontmoetten. Het leven was zachtaardig, er was overal schoonheid, op elk moment, maar mijn hart was onvervuld. In een wereld met enorme contrasten tussen goed en slecht, dacht ik na over het begrip liefde. Mijn geliefde, waar ben je?

Ik dacht vaak: ik zat onder het bladerdak van een mooie boom. Kijkend naar de nachtelijke hemel…. Ik vroeg me af of je ook naar dezelfde sterren keek, mij afvragend waar ik was …… Toch hadden we elkaar nog niet ontmoet. Als een warme bries ontmoette ik je een paar jaar later, alles wat ik weet is dat ik van je hield lang voordat we elkaar ontmoetten.

Mijn liefde voor jou

Mijn liefde voor jou kan niet worden gemeten, het is zo uitgestrekt als de lucht en gaat door als het oneindige universum. I

k zie je in het portret van een zonsondergang, In de dans van twee vogels. Ik voel jou leven in mijn hart. Mijn liefde voor jou wordt gezien in mijn ogen, zo teder en vol vreugde, jij bent de reden dat mijn hart zingt, en jij alleen bent mijn zonneschijn, mijn liefste, jij bent mijn mooie engel, van jou houden geeft mijn leven zin, nooit eerder heb ik me zo gevoeld, ik heb mijn soulmate ontmoet en ik ben hier om te blijven.

Elke dag met jou is Valentijnsdag, maar op deze speciale dag zou ik willen zeggen: Bedankt voor mijn liefde voor jou, het brengt de sereniteit van de hemel in mijn ziel, Mijn liefste, GELUKKIGE VALENTIJNSDAG.

Jij bent de ware betekenis van schoonheid

In een wereld van verlangen wordt schoonheid vaak verward met uiterlijk alleen. Je weerspiegelt schoonheid in elk aspect. Je gezicht is van een engel en je schoonheid schijnt door je tedere hart en ogen, jouw zoetheid en tedere warmte, brengt vreugde aan iedereen om je heen….

Mijn leven is niet meer hetzelfde sinds ik je heb ontmoet, ik ben een nieuwe man, diep geraakt door je invloed, je hebt me een beter mens gemaakt door van je te houden, je hart raakt iedereen om je heen, en ik ben gezegend je de mijne te noemen.

Voor altijd en altijd zal ik van je houden. Tot mijn laatste ademtocht, alles wat ik weet komt jou. Mijn hart danst van vreugdevolle dankbaarheid door alle hoofdstukken van het leven.

Als je een liedje was

Als ik je in een lied zou kunnen schrijven, zou ik vinden waar ik thuishoor. Je refrein zou de zoetste melodie zijn. Als ik een droom zo waarachtig zou kunnen schilderen, zou je mijn thema zijn, zonder jou, je glimlach, je aanraking, er is geen betekenis aan mijn levenslied, want alleen in je hart is waar ik thuishoor.

Als ik je in een lied zou kunnen schrijven, zou ik schrijven over je ogen, ogen die stralen als diamanten. Met de liefde van de hele schepping, je tedere omhelzing hart, ik lach als ik aan je denk, en als we uit elkaar zijn, kan ik niet wachten om weer in je armen te zijn en voor onze harten om herenigd te worden, want jij bent de koningin van mijn hart.

Bedankt dat je mijn Valentijn bent

Je liefde is als een prachtige zonsopgang. In de duisternis, nacht, ontwaakt men tot de dag gevuld met ochtendschoonheid. Alle lasten van gisteren zijn weggenomen en je serene, genadige aanwezigheid blijft.

Mijn hart hoopgevend in alles wat puur, nobel is en goed. Je liefde is als een lief muziekstuk. Dansen in mijn hart, mijn geest, mijn ziel, In een eindeloze symfonie. Je liefde is als een welsprekend artistiek meesterwerk, tijdloos, onvergetelijk en voor altijd gekoesterd

Als ik je zou kunnen schilderen zou het de schoonheid van de roos weerspiegelen, de geur van puurheid en het hart van tederheid. Dank je wel dat je mijn Valentijn bent.

Als de hemel een plaats was

Als de hemel een plek was, dan weet ik waar het zou zijn. Het zou in jouw aanwezigheid zijn, mij afschermend van alle hardheid van de wereld.

Als de hemel een plek was, zou ik het vinden in je glimlach, warmte en geborgenheid reflecterend, wetende dat er een plaats is waar ik thuishoor. Als de hemel een plaats was, zou ik die in mijn hart vinden, verenigd met die van jou.

Jij bent de minnaar van mijn ziel. Jouw liefde weerspiegelt een plaats, die beantwoordt aan mijn zielenroep. Om de schoonheid van ware liefde te voelen. Mijn hemel ben jij.

Je haalt het beste in mij naar boven

Ik heb de betekenis van ware liefde nooit begrepen. Ik heb ernaar gezocht op ontelbare plaatsen, maar ik bleef ontevreden, ware liefde is in staat zijn om alles te zijn waarvoor ik werd geschapen en jij bent het die dit in mij naar boven brengt.

Mijn ziel danst in jouw aanwezigheid en mijn hart brandt. Brandend van vreugde en toewijding aan jou. Alles wat de gave van liefde schenkt, heb jij mij gegeven.

Vreugde, schoonheid, vrede, troost en tederheid vond ik in je spiegelbeeld. Je staat mij toe de man te zijn waarvoor ik geschapen ben, want je haalt het beste in mij naar boven.

Mijn Valentijn, mijn lief

Sinds je in mijn leven kwam, is mijn hele wereld veranderd. Mijn dagen zijn helderder en ik voel dat er niets is dat ik niet kan doen. Er is vreugde en sereniteit.

De hele wereld lijkt wonderbaarlijker en mooier. Ik heb nog nooit zo’n teder, spectaculair gevoel in mijn hart gevoeld. Je bent altijd bij me, in mijn gedachten en ik wil nooit dat we gescheiden zijn. Eens in je leven schenkt de hemel een geschenk.

Een onbeschrijfelijke schoonheid. Alleen vilt in het hart, om dit geschenk te beschrijven, ik er geen woorden voor, om deze schittering te eren en mijn dankbaarheid te tonen. Ware liefde is dit geschenk en mijn geschenk ben jij.

Jij bent de gekoesterde lieflijkheid, die zeer weinigen op deze wereld vinden. Op deze dag van het vieren van de liefde, wil ik dat je weet dat ik je mijn leven kan toevertrouwen, bedankt dat je mijn mooie lief bent. Ik hou van jou.