5x sexy Valentijnsdates

(Last Updated On: December 28, 2021)

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor sexy, spannende Valentijnsdates? Dan zijn wij er natuurlijk om voor Valentijnsinspo te zorgen! Zin om alles nog wat spannender te maken in de slaapkamer (of ergens anders, natuurlijk)? Dan hebben wij de perfecte tips voor jou! 

Sexy Valentijnsdates

 

1. Speel een potje strip-game

 

Is je lief een fervent gamer of ben jij dat? Misschien wordt het dan eens tijd om samen eens een potje strip-’insert spelletje dat jullie zo leuk vinden’ te spelen! Zo kunnen jullie twee favoriete hobbies combineren. Kies je mooiste lingeriesetje (of boxer, natuurlijk) uit (kleine tip om langer te overleven: jarretellegordel + jaretellekousen aantrekken) and let’s get gaming! 

 

2. Schrijf elkaar een stomende liefdesbrief

 

Jaja, een gewone liefdesbrief is leuk. Maar laten we sexting eens op grotere schaal doen? Schrijf een stomende liefdesbrief aan je lover waardoor ‘Fifty Shades of Grey’ een braaf romannetje lijkt (eerlijk is eerlijk: veel is daar niét voor nodig ;)) en wissel de brieven uit. Bonus als je in elkaars oor fluistert wat je allemaal wilt doen. 

 

Kleine tip: ben je echt niet goed in dirty talk of voel je daar helemaal niet goed bij? Dan moet je dat ook zeker niet doen!

sexy-valentijns-dates-spannend
sexy-valentijns-dates-spannend

3. Vertel je wildste fantasie en laat ze werkelijkheid worden

 

Tijd om die fantasieën waar je al lang mee rondloopt, eens waar te maken! Misschien wil je eens experimenteren met een voorbinddildo, of wil je graag eens andere standjes gaan testen? Of liever eens kijken of de gezonde buitenlucht iets voor jullie is? Er zijn zoveel dingen waar je samen mee kan experimenteren! 

4. Hou een bed-in

 

Geloof me vrij: Yoko en John wisten waar ze mee bezig waren 😉 Toegegeven, ik heb het over een héél andere bed-in, maar er komt ook wel een hoop peace & love bij kijken! Blijf zalig de hele dag samen in bed liggen. 

 

5. Geef elkaar sensuele massages

Nee, geen massage waarbij het voelt alsof je net na een wielerwedstrijd op de bank gekneed wordt, wél een massage waarbij je na enkele minuten smeekt voor meer.  Dé meest sensuele massages die je aan elkaar kan geven zijn tantra-massages. Daar moet je even op oefenen voor je het in de vingers krijgt, maar je partner zal je oh-zo-dankbaar zijn. 

 

Nog meer inspiratie voor Valentijn:

 

Lees ook: de leukste Valentijnskaartjes

Lees ook: leuke Galentine cadeautjes

Lees ook: Valentijn cadeaus

Lees ook: sexy Valentijn dates

Lees ook: kaartjes knutselen voor Valentijn

Lees ook: dure Valentijn cadeaus

Lees ook: DIY Valentijn decoratie