Jouw inloopkast inrichten met de mooiste foto’s

(Last Updated On: January 11, 2023)

Jouw inloopkast verrijk je met de mooiste foto’s

Heb je het geluk dat je een eigen inloopkast in je woning of appartement hebt? Dan doe je er natuurlijk maar al te graag alles aan om de ruimte zo stijlvol mogelijk in te richten.

Misschien pronkt er al een grote spiegel aan de wand, een leuk poefje van velvet of een rek waar je de mooiste tassen een prominente plek hebben. Dit zorgt dus voor een rustige en mooie basis in de kamer.

Maar heb je ook al aan het inlijsten van foto’s gedacht? In dit artikel geven we je een aantal leuke voorbeelden die je in je eigen inloopkast kunt verwerken.

inloopkast-inrichten
inloopkast-inrichten

Foto door Max Vakhtbovych

De mooiste prints van de beste designermerken

Veel fashionista’s kiezen ervoor om prints af te drukken van de beste designermerken. Denk hierbij aan een foto van een geweldige Chanel tas, een accent van een lippenstift van Dior of een iconische Balenciaga modeshow.

Hierdoor til je de sfeer van de inloopkast meteen naar een hoger niveau. Ook zijn de foto’s in tal van afmetingen af te drukken, zodat de print perfect af kan worden gestemd op de ruimte die je beschikbaar hebt.

En dat is natuurlijk wel zo belangrijk, want hierdoor is het totaalplaatje helemaal in balans.

Zorg voor een persoonlijke twist door foto’s met vrienden of familie af te drukken

Je kunt het afdrukken van de foto’s natuurlijk ook op een totaal andere manier insteken. Heb je er bijvoorbeeld al een keer over nagedacht om foto’s van vrienden of van familie af te laten drukken?

Dit zorgt namelijk voor een erg persoonlijke twist in de ruimte en je maakt de inloopkasten helemaal uniek.

Ook wordt het aankleden in de ochtend of het klaarmaken in de avond net even wat leuker, aangezien je de mooiste herinneringen altijd dichtbij je hebt.

Mix-and-match foto’s in kleur met foto’s in grijstinten, zodat ze meteen een leuke eye-catcher in de ruimte worden.

Jouw favoriete foto’s druk je erg makkelijk online af

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die foto’s voor de inloopkast te bieden hebben? Je geeft je inloopkast binnen de kortste tijd een erg leuke metamorfose.

Kies simpelweg voor een online foto afdrukken. Hierdoor ontvang je je bestelling erg snel in huis en je weet zeker dat de foto altijd haarscherp is.

Ook is de foto op verschillende soorten papier te drukken, zodat je altijd de perfecte prent op de deurmat ontvangt.