Welke beginnersfout moet je voorkomen als je gaat verbouwen? 

(Last Updated On: July 9, 2023)

Welke beginnersfout moet je voorkomen als je gaat verbouwen? 

Een verbouwing brengt een hoop spanning en opwinding met zich mee. Van het uitkiezen van het juiste ontwerp tot het vinden van de beste aannemer, er is veel te regelen.

Maar te midden van al deze drukte is er één aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien: het bouwafval. Het is een beginnersfout die velen maken: ze vergeten een oplossing te vinden voor al het afval dat tijdens de verbouwing vrijkomt.

container-vergeten
container-vergeten

Het gevolg? Een chaotische bouwplaats, stapels puin en vertraging in het proces. Gelukkig hoef jij niet in dezelfde valkuil te stappen.

In dit artikel laten we je zien hoe je deze beginnersfout kunt voorkomen en je verbouwing soepel kunt laten verlopen, zonder dat het bouwafval je in de weg staat.

 

Zorg dat er een container klaar staat

Het klinkt misschien als een open deur, maar zorg dat er vanaf dag 1 van je verbouwing een bouwafval container klaar staat.

Heel vaak regelen mensen pas een container wanneer het afval hoog opgestapeld op het erf ligt. Dat zorgt vrijwel altijd voor vertraging omdat je dan moet wachten totdat je container geleverd kan worden, vervolgens moet je tijd vrijmaken om al het afval in de container te doen en dat gaat allemaal ten koste van je kostbare tijd.

Kijk daarom gelijk even op de site Bouwbakkie. Hier kun je voor een goede prijs een container huren. Het maakt niet uit wat je moet afvoeren, Bouwbakkie zorgt ervoor dat je afvalstroom niet stil komt te liggen en dat je lekker door kunt werken aan je verbouwing. 

 

Alle soorten afval kunnen worden afgevoerd

Bij Bouwbakkie kun je terecht voor het afvoeren van een breed scala aan afvalsoorten tijdens je verbouwingsproject.

Of je nu te maken hebt met bouw- en sloopafval, zoals puin, hout, metaal en gipsplaten, of met groenafval zoals takken, bladeren en gras, Bouwbakkie biedt de oplossing. Daarnaast kun je ook terecht voor het afvoeren van dakafval, zoals dakpannen en bitumen, en voor het opruimen van je oude vloer, zoals laminaat, tegels of tapijt.

Zelfs als je te maken hebt met specifieke afvalstromen, zoals grond, kan Bouwbakkie je van dienst zijn.

Met hun diverse containerformaten en flexibele ophaalservice zorgen ze ervoor dat jouw verbouwingsafval snel en efficiënt wordt afgevoerd, waardoor jij je kunt concentreren op de voortgang van je project. 

 

Alles met een paar muisklikken geregeld

Via de gebruiksvriendelijke website van Bouwbakkie kun je eenvoudig en snel een container bestellen.

Met slechts enkele klikken kun je het juiste formaat container kiezen dat past bij jouw afval behoefte. Of het nu gaat om een kleine klus of een grootschalig project, Bouwbakkie heeft diverse containerformaten beschikbaar.

Door het invullen van je postcode en gewenste leverdatum wordt het proces nog gemakkelijker gemaakt. Met een betrouwbare en efficiënte service zorgt Bouwbakkie ervoor dat de container op het gewenste moment bij jou wordt geleverd, zodat jij direct aan de slag kunt met het afvoeren van je afval. Wij wensen je veel succes met je verbouwing!