Interieur

Ikea shoplog!

January 11, 2016
IMG_6118

Laatste update op

Vorige week ging ik met mijn vader naar de Ikea… hoog tijd voor een Ikea shoplog! Hebben jullie dat trouwens ook dat je afrekent bij de Ikea, je toch eventjes moet slikken bij het eindbedrag? Maar goed: ik ben weer nog gelukkiger met mijn appartementje! Let me show you the goodies! IMG_5913 Allereerst wou ik heel graag een nieuwe passpiegel! Eigenlijk wou ik de Songe spiegel, maar die was overal uitverkocht en deze vond ik ook prachtig. Moet je zien hoeveel groter hij is dan mijn vorige! Ik ga proberen om vaker outfitfoto’s te schieten op deze manier. IMG_5917 Kleerhangers om mijn kledingkasten weer op orde te krijgen, een grote plastic snijplank (die gebruik ik het liefste voor gevogelte, dat kan ik goed ontsmetten), bakjes voor in mijn Malm, een héérlijk flanellen overtrek en een dekbed in die maat… zalig om in de zetel te hebben! IMG_5920 Twee hele mooie Nymo lampenkapjes (wit met een koperen binnenkant), een badmat, een heel mooi setje lakens en nog hoesbeschermers. IMG_5923 Er is iemand fan van de badmat… IMG_5924 Ik had ook wat opdienschalen nodig voor pasta en salades, of hapjes! En die SKUBB bakjes zijn super handig! IMG_6013 Ik kan de Ikea gewoon niet buitenkomen zonder kaarsen. Echt… ze zijn ook zo goed en blijven lekker lang branden en ruiken heerlijk! Ik heb er 20 meegenomen, echt… IMG_6118 En dit leuke Hemnes-kastje heeft vaderlief dit weekend ineen gezet… Ik ben er zo blij mee! Nu voelt mijn badkamer echt af – en ik woon hier al dik 2 jaar – love it! Alles is nu veel opgeruimder 🙂 En ‘s avonds steek ik wat kaarsjes aan voor ik een douche neem, een zalig ontspannende gewoonte 🙂 Hebben jullie onlangs nog bij Ikea geshopt? En wat? Of misschien heb je wel een grote wishlist… ik heb er alvast nog eentje 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nathalie January 12, 2016 at 10:23 pm

  Amaaaai, dat is een serieuze aankoop. Dan kan ik me dat gevoel bij de kassa inderdaad wel voorstellen 😉
  De badmat hebben we hier ook! Ik heb er zo ook eentje onder de kattenbak liggen, dan vallen de korreltjes kattenbakzand gewoon in die mat ipv op mijn vloer, handig dat die zo dik is dus.
  Die kaars heb ik dus nog nooit geroken, meestal blijf ik bij de Vanille hangen maar ben nu wel erg benieuwd naar die van jou.
  Met vriendinnen had ik het laats over het onderhouden van Orchideeën. We vinden ze zo mooi maar het lukt maar niet goed om ze echt lang in leven te houden. En we weten dat ze uiteindelijk weer gaan bloeien maar amai dat is lang wachten.
  Toen zei een van die vriendinnen dus dat ze bij de Ikea een speciale orchidee-pot gekocht had… Waar je dan tot aan het streepje water kon doen zodat de plant altijd een beetje water kan pakken en nooit teveel krijgt.
  Geniaal als het zo echt werkt, dus dat zal mijn volgende ikea missie zijn… die orchidee pot vinden 😀

  • Reply Glamourista January 13, 2016 at 11:35 pm

   Oooh! Dat wordt dan ook ineens mijn missie 😀 Al vrees ik dat die orchidee dankzij Maya al snel K.O. op de grond ligt 😉 en dat voor de kattenbak ga ik ook zeker eens proberen, dat gaat door het hele huis met dat sprintbommetje hier 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.