Je make-up stash opruimen met de Konmari methode

(Last Updated On: November 19, 2021)

Een nieuw jaar, tijd om je make-up stash wat op te ruimen! Of tenminste… dat is voor mij altijd een van mijn voornemens 🙂 Oude make-up vliegt de prullenbak in, en spulletjes die ik niet meer gebruik geef ik weg of ik verkoop ze!

Make-up stash opruimen met de Konmari methode

Hoe begin je eraan? Ik ben zelf enorm fan van de Konmari methode van Marie Kondo en de methode heeft écht mijn leven veranderd. (lees hier mijn review van ‘Spark Joy’ van Marie Kondo)

 

 

Hoe je make-up stash opruimen?

Mag ik even zeggen dat ik doodzenuwachtig  word van haar make-up stash? Het is zo veel… Ik hou erg van make-up maar zo’n grote stash vind ik vooral zonde van je geld en ruimte. Ik ben gelukkig erg blij met mijn eigen make-up stash… laat ik daar binnenkort maar eens foto’s van maken!

make-up-stash-opruimen-konmari

Lees ook: hoeveel van je make-up is al vervallen?