Declutter-video’s van Youtubers

Weet je wat mij altijd supergoed helpt als ik eens moet opruimen, maar de zin maar niet vind? Decluttervideo’s bekijken van Youtubers! Dit zijn enkele van mijn favoriete declutter video’s waardoor ik direct mijn hele appartementje ondersteboven zet om eens flink op te ruimen: declutter-1

(zen meisje – Shutterstock)

declutter-2

(opruimen – Shutterstock)

   

2 Comments
  1. ik krijg al stress bij het idee dat ik verplicht moet gaan declutteren als ik ga samenwonen. Maar eerlijk is eerlijk, de meeste mensen hebben veel te veel spullen. Of het nou gaat om meubels (decoratie stoelen) of 100 paar schoenen hahaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
3313282_1200_A
Gezocht: winterjas

Op sommige vlakken schijn ik best een moeilijk mens te zijn. Om eventjes heel specifiek te zijn: tassen, schoenen én...

Close