Declutter-video's van Youtubers - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty Interieur

Declutter-video’s van Youtubers

declutter-1

Weet je wat mij altijd supergoed helpt als ik eens moet opruimen, maar de zin maar niet vind? Decluttervideo’s bekijken van Youtubers! Dit zijn enkele van mijn favoriete declutter video’s waardoor ik direct mijn hele appartementje ondersteboven zet om eens flink op te ruimen: declutter-1

(zen meisje – Shutterstock)

declutter-2

(opruimen – Shutterstock)

   

Kapsels met vlechten: mooie gevlochten kapsels
Gezocht: winterjas

2 Comments

 • Reply Emilia October 26, 2016 at 3:15 pm

  ik krijg al stress bij het idee dat ik verplicht moet gaan declutteren als ik ga samenwonen. Maar eerlijk is eerlijk, de meeste mensen hebben veel te veel spullen. Of het nou gaat om meubels (decoratie stoelen) of 100 paar schoenen hahaha.

  • Reply Glamourista October 26, 2016 at 6:50 pm

   Hahaha ik ken het hoor 😉 Mijn vriend en ik babbelen er ook vaak over, en ik begin al mijn spullen nu als overbodig verhuismateriaal te zien, LOL

  Leave a Reply

  Read previous post:
  3313282_1200_A
  Gezocht: winterjas

  Op sommige vlakken schijn ik best een moeilijk mens te zijn. Om eventjes heel specifiek te zijn: tassen, schoenen Ă©n...

  Close