De mooiste herfstkapsels voor dit najaar - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel kapsels kapsels 2016

De mooiste herfstkapsels voor dit najaar

herfstkapsels

Het is officieel herfst! Mijn favoriete kledingseizoen (qua weer, not so much… ). In de herfst ga ik ook vaker voor een donkerdere haarkleur dan in de zomer (zo heb ik deze zomer highlights laten zetten en ging ik voor mijn eigen natuurlijk asblonde haarkleur) net als nu. We dragen vaker knotjes (hallo, handiger met al die grote sjaals die we dit najaar dragen) en we laten veel sneller lowlights in ons haar zetten. Hoog tijd voor wat kapselinspiratie!

Herfstkapsels

herfstkapsels-herfsthaar Een prachtige bruine haarkleur met een balayage. (Balayages worden weer enorm hip, trouwens!)   herfsthaar-kapsels Lichtere highlights in donkerbruin haar herfstkapsels-2016 Dit is een favoriet herfstkapsel van mij: een ombre haarkleur en dan nog eens in een prachtige vlecht… ik moet dringend mijn haar laten groeien 😉 herfst-haar-kapsels Een ombre haarkleur bij een blond kapsel kan dus ook: dan ga je van donkerder blond (toch altijd mooier in de herfst en winter) naar een lichter blond in de puntjes. Heel mooi als er een lichte krul in het herfstkapsel zit zoals hier! herfsthaar Mag ik jullie voorstellen: het herfstkapsel met mijn droomhaarkleur! Een soort bronde haarkleur, dat wil ik zelf zo graag!   herfstkapsels-haarkleuren Trouwens, deze herfstkleuren zijn prima te combineren met herfstmake-up! herfst-haarkleuren haarkleur-herfst herfstkapsels-2015-2016 herfst-kapsels-2 herfstkapsel-2015 herfstkapsels-2015 herfst-kapsels herfstkapsel   herfstkapsels

Bijenkorf Drie Dwaze Dagen beginnen morgen
Korte kapsels 2016: de mooiste korte kapsels voor dames

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up October 13, 2015 at 1:53 pm

  Waaaauw ja, die dikke vlecht <3

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  korte-kapsels-2016
  Korte kapsels 2016: de mooiste korte kapsels voor dames

  De mooiste korte kapsels 2016 voor dames: wat worden dit jaar de trends voor stoere, pittige korte kapsels? Wij zetten...

  Close