50 mooie vlechtkapsels (voor lang haar en krullen)

(Last Updated On: December 30, 2022)

Ben jij nog op zoek naar een leuk vlechtkapsel? Wij laten hier tien mooie vlechtkapsels zien met verschillende soorten vlechten: fishtail braids, kleine vlechtjes, invlechten,… Vlechtkapsels zijn ongelofelijk handig als je een bad hairday hebt, dan kan je alles lekker makkelijk wegmoffelen! Maar nu: naar de kapsels!

Weet je niet goed hoe je al deze vlechten kan maken? Geen probleem, hier op Glamourista staan alvast enkele handige tutorials (hoe maak ik een visgraatvlecht – hoe krijg ik een dikkere vlechtinvlechten / french braid)

Vlechtkapsels :

(bron)(bron)(bron)

Opsteekkapsels met vlechten

(bron)(bron)(blog)

(blog)(blog)

Visgraatvlecht kapsels

(bron)(bron)

Wil jij ook graag leren hoe je zo’n prachtig visgraatvlecht maakt? Je leert het in: hoe maak je een visgraatvlecht. Hier vind je ook nog veel meer kapselinspiratie voor als je het vlechten eenmaal goed onder de knie hebt!

Invlechten

(bron)(bron)(bron)

Bruidskapsels met vlechten:

(bron)(bron)(bron)

(bron)

Zijvlechten en staarten met vlechten

(bron)(bron)(bron)

Vlechtkapsels: bruidskapsels

vlechtkapsels-bruidskapsel

Voor bruidskapsels kan je ook vlechten gebruiken, dat ziet er altijd enorm classy en chic uit! Dit vlecht kapsel is redelijk snel te maken en ziet er waanzinnig mooi uit! ( chaletgirl via shutterstock)

gevlochten-kapsel

Met een vlecht kan je ook ontzettend mooie opsteekkapsels en buns maken! Wat vinden jullie van dit mooie vlechtkapsel? ( scharfsinn via shutterstock)

bruidskapsels-vlechtkapsel

Dit mooie vlechtkapsel zou perfect staan in de jaren ’20 in de tijd van de flappers! Zo mooi! (Sofia Zhuravetc via shutterstock)

vlechtkapsels

Ook een simpele vlecht, kan super mooi zijn! Dit is een doodnormale vlecht, maar een van de strengen is wat dunner dan de rest.. en dat geeft een erg bijzonder effect! Heel mooi gecombineerd ook met een mooie kanten jurk! Zou dit iets zijn voor een trouwkapsel?  (Dmitry Tsvetkov via shutterstock)

vlecht-kapsels

Blond vlechtkapsel (Miramishka via shutterstock)

Bekijk hier nog veel meer blonde kapsels!

vlechtkapsel-2

Dit is een hele leuke variant van een bloemenkroon: een vlechtkroon! Heel bohémienne en mooi… I love it! Dit is voor mij een van de kapsels die ik terug wil beginnen maken bij mezelf als ik nog eens terug lang haar heb (op dit moment zijn het vooral korte kapsels)  (Sofia Zhuravetc via shutterstock)

Stoer vlechtkapsel

vlechtkapsel-bovenkant

Dit is een heel stoer vlechtkapsel! Een vlecht boven op je paardenstaart met golven. Heel erg leuk gedaan, en zo zie je maar dat je dus met gekke vlechtkapsels niet alleen maar lieve kapsels kan maken. (YuriyZhuravov via shutterstock)

Vlechtkapsels als bruidskapsels?

vlechtkapsels-3

Blond vlechtkapsel met boho trekjes, perfect voor bruidskapsels en trouwkapsels! (aprilante via shutterstock)

vlechtkapsels-5

Wat is dit een bijzonder vlechtkapsel dat op een skelet lijkt! ( Malyuginvia shutterstock)

vlechtkapsels-6

Deze waterfall braid (watervalvlecht?) is ook echt ongelofelijk mooi! (Alter ego via shutterstock)

vlechtkapsels-7

 

 

 

Prachtig donkerblond kapsel en een waanzinnig mooie gestructureerde vlecht ( Chaadeava via shutterstock)

vlechtkapsels-8

Nog zo’n mooi bruidskapsel, dit vlechtkapsel met versieringen! Kapsels met vlechten zijn echt perfect voor een trouwpartij… dat blijkt maar wel uit dit artikel! ( Malyugin via shutterstock) Steek er enkele bloemetjes in, of enkele mooie parels… en voilà, je bruidskapsel is klaar!

Snelle vlechtkapsels

vlechtkapsels-10

Dit is toch ook een waanzinnig mooi  en ingewikkeld vlechtkapsel: perfect als festivalkapsel denk ik! (alexandra dikaja voor shutterstock)

vlechtkapsels-12

Eventjes geen tijd om lang aan je kapsel te zitten? Maak dan gewoon snel 2 normale vlechtjes en maak ze vast of maak er een knotje van. Easy, zo heb je toch snel een leuk kapsel met vlechten gemaakt! (Pushann via Shutterstock)

vlechtkapsels-20

Deze vlecht is prachtig! Is dit nu een gewone vlecht die dikker gemaakt is, of is het een soort visgraatvlecht? Ik vind het in ieder geval prachtig (ook haar blonde haarkleur, mooi!). (Dari Ya via shutterstock)

Vlechten als haarband, je haar moet er wel lang genoeg voor zijn zodat het over je hoofd heen past. Maar als je haar er eenmaal lang genoeg voor is, zou ik deze look zeker proberen!

 

 

vlechtkapsels-haarvlecht

Een fishtail braid (visgraatvlecht) tussen een zijwaartse staart staat ook heel erg leuk! (dimid_86 via shutterstock)