Geniet deze zomer extra van je huis

(Last Updated On: April 5, 2023)

Geniet deze zomer extra van je huis

De zomer is de tijd om te genieten van het mooie weer, lekker eten en quality time met vrienden en familie. Maar wat als je dit jaar niet op vakantie kunt gaan? Geen zorgen! Je kunt deze zomer extra genieten van je huis door een paar simpele aanpassingen te maken. We geven je graag enkele tips om je interieur op te fleuren en de zomer in huis te halen!

huis-zomers-inrichten
huis-zomers-inrichten

Geef je woonkamer een zomerse make-over

Je woonkamer is de plek waar je de meeste tijd doorbrengt, dus zorg ervoor dat het een fijne plek is om te vertoeven. Vervang je donkere kussenslopen en dekens voor lichtere varianten in zomerse kleuren zoals geel, oranje of turquoise. Plaats een paar grote planten in mooie potten voor een frisse en tropische uitstraling.

Zet je tafel in de schijnwerpers

De eettafel is een belangrijke plek waar je samenkomt om te eten en te praten. Maak het gezellig door je tafel te versieren met mooie tafelkleden, servetten en kaarsen. Kies voor accessoires in zomerse kleuren zoals pastel, groen of blauw om een luchtige en frisse sfeer te creëren. Robuuste Tafels maak je echt af met accessoires!

Verander je muurdecoratie

Een simpele manier om de sfeer in huis te veranderen is door je muurdecoratie aan te passen. Kies voor zomerse prints zoals bloemen, vogels of tropische bladeren. Je kunt ook een statement maken met een groot schilderij of muurdecoratie in felle kleuren. Zo breng je de zomer in huis op een speelse manier.

Maak een buitenparadijs

Als het mooi weer is, willen we natuurlijk zoveel mogelijk buiten zijn. Maak daarom van je balkon of tuin een buitenparadijs. Zet een paar leuke stoelen of een bank neer en maak het gezellig met kussens en plaids. Plaats een paar planten in mooie potten voor een groene en frisse uitstraling.

Creëer sfeer met accessoires

Sfeer creëren in huis kan eenvoudig met accessoires. Kies voor accessoires die passen bij je interieurstijl en combineer verschillende texturen en materialen voor een speels effect. Denk aan bijvoorbeeld een vloerkleed industrieel of kussens, plaids, kaarsen en vazen. Met accessoires maak je je interieur persoonlijk en creëer je een zomerse sfeer.

 

 

Met deze tips creëer je een zomerse sfeer in huis waarin je kunt genieten van de zomer, ook als je niet op vakantie gaat. Vergeet niet dat het belangrijk is om je thuis te voelen in je eigen huis en om je omgeving af te stemmen op jouw persoonlijke smaak. Zo maak je van je huis een plek waar je altijd wilt zijn en waar je kunt ontspannen en genieten van de zomerse sfeer. Veel plezier met het creëren van jouw eigen zomerse paradijsje in huis!