Hoe kan je jouw smartphone wat meer personaliseren?

(Last Updated On: June 12, 2022)

Veel telefoons lijken ontzettend op elkaar, maar dat hoeft natuurlijk nog niet te betekenen dat ook iedereen dezelfde soort telefoon in zijn handen moet hebben. Het is namelijk wel degelijk mogelijk om jouw smartphone te personaliseren.

Aangezien nog niet iedereen bekend is met de manieren waarop je dit kunt doen hebben we besloten om de belangrijkste informatie in dit artikel voor je op een rijtje te zetten.

Binnen no time beschik jij ook over een telefoon die tenminste wel echt bij je past én die je kan aanpassen aan jouw mood

nieuwe-look-smartphone
nieuwe-look-smartphone

Kies voor een ander hoesje

Het meest makkelijke wat je kunt doen is natuurlijk om een ander hoesje te kopen. Door middel van een ander hoesje voorzie je jouw telefoon op een eenvoudige manier van een net even iets andere uitstraling.

Door de verscheidenheid aan telefoonhoesjes is het altijd wel mogelijk om uit te komen bij een hoesje wat precies past bij wat je zocht. Van de hoesjes met een flapje aan de voorkant tot aan een hoesje in een of andere felle kleur, de mogelijkheden zijn echt eindeloos. 

Wist je dat je ook telefoonhoesjes met koord kan kopen? Heel handig als je een outfit draagt zonder

Ontwerp je eigen hoesje

Mocht je nu een beetje creatief zijn dan is het ook erg leuk om een eigen hoesje te ontwerpen. Daar waar de mogelijkheden van hierboven al veel waren is het bij deze optie echt mogelijk om iedere kant op te kunnen.

Zo kan je bijvoorbeeld een hoesje maken met een vrolijke boodschap of met een mooie foto die je hebt gemaakt. Hoewel deze hoesjes over het algemeen wel iets duurder zijn is het echt een super leuke optie om ook voor te kiezen. Hiermee zorg je pas echt voor een persoonlijke uitstraling.

Dit is trouwens ook echt een ideaal cadeau! Let wel goed op dat je exact weet welke smartphone de ontvanger heeft, anders past het waarschijnlijk niet en da’s natuurlijk zonde!

Stel een ander startscherm in 

Naast het veranderen van de uitstraling van de buitenkant van je telefoon is het ook mogelijk om je telefoon te personaliseren als het aankomt op de software. Door je software van een andere uitstraling te voorzien is het mogelijk om jouw telefoon echt anders te maken ten opzichte van de rest.

Hoewel het met Android over het algemeen het makkelijkste is om dit te doen kan je ook met Apple aan de slag om een iets ander scherm in te stellen. De achtergrond is natuurlijk een doorslaggevende factor, maar ook de pictogrammen kunnen vaak veranderd worden. Door hier goed naar te kijken kan je eenvoudig zorgen voor een net iets andere uitstraling. 

Met behulp van deze handige  tips is het niet meer zo lastig om jouw telefoon te personaliseren. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je voorzien bent van een toestel wat echt bij je past. Aangezien je alle kanten op kunt is dit voor iedereen mogelijk. Het is dus geen excuus meer om je telefoon saai te houden, het is tijd om er echt iets eigens van te maken. 

 

Lees ook: iPhone tips

Lees ook: Hoe je smartphone personaliseren

Lees ook: refurbished iPhone kopen

Lees ook: Hoe anoniem bellen met je iPhone

Lees ook: welke iPhone past bij jou?

Lees ook: smartphone batterij langer laten meegaan

Lees ook: welke smartphone hoesjes zijn er?