Doe jij al aan private lease? En wat is private lease?

(Last Updated On: June 14, 2023)

Doe jij al aan private lease? 

Het traditionele kopen van een auto is niet langer de enige optie als het gaat om mobiliteit. Steeds meer mensen kiezen voor een alternatieve manier om van een auto te genieten, namelijk private lease.

private-lease-auto
private-lease-auto

Bij private lease huur je als particulier een auto voor een langere periode tegen een vast maandbedrag.

Dit biedt diverse voordelen ten opzichte van het kopen van een auto. Zo hoef je geen grote investering te doen en heb je geen zorgen over de waardevermindering en onderhoudskosten.

Het maandbedrag dekt vaak alle bijkomende kosten, zoals verzekering, onderhoud en wegenbelasting.

Bovendien biedt private lease flexibiliteit en de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van auto. Het is een moderne en aantrekkelijke optie die steeds populairder wordt bij mensen die op zoek zijn naar betaalbare en zorgeloze mobiliteit.

Mocht jij interesse hebben, dan heeft Univé interessante deals voor je die wij je graag laten zien. 

 

Duurzaam leasen

Bij Univé kun je eenvoudig gebruikmaken van private lease elektrische auto, waarbij je dus de mogelijkheid hebt om een elektrische auto te leasen.

Met de groeiende populariteit van elektrische auto’s en de focus op duurzame mobiliteit, biedt Univé een uitgebreid aanbod van elektrische auto’s voor private lease.

Je kunt kiezen uit verschillende modellen en specificaties die passen bij jouw behoeften en budget. 

Je kunt kiezen voor een compacte auto voor de kortere afstanden, of voor een Tesla wanneer je echt kilometers wilt gaan maken. Het leasen van een elektrische auto bij Univé brengt diverse voordelen met zich mee, zoals lagere brandstofkosten, milieuvriendelijk rijden en financiële voordelen zoals mogelijke belastingvoordelen.

Bovendien biedt Univé transparante en flexibele leasecontracten, zodat je zorgeloos kunt genieten van het rijden in een elektrische auto zonder de zorgen van eigendom.

 

Geen onverwachte kosten 

Een van de grote voordelen van private lease is dat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Bij private lease zijn vrijwel alle kosten, zoals onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting, inbegrepen in het maandbedrag. Hierdoor hoef je geen aparte potjes te hebben voor onvoorziene uitgaven en kom je niet voor verrassingen te staan.

Univé biedt transparante leasecontracten waarin alle kosten duidelijk zijn vermeld, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Dit geeft financiële gemoedsrust en zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je leaseauto, zonder je druk te hoeven maken over onverwachte financiële lasten.

Bekijk daarom de mogelijkheden even om te zien welke deal jou het meeste aanspreekt. Je zult zien dat je de kosten heel laag kunt houden en dat je toch in een heel mooie wagen kunt rijden. 

 

Liever een tweedekans wagen? 

Bij Univé heb je ook de mogelijkheid om een gebruikte wagen te leasen, wat kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Het leasen van deze ‘tweedekans’ wagen kan voordeliger zijn dan het leasen van een nieuwe auto, omdat de afschrijving al heeft plaatsgevonden.

Univé biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige gebruikte auto’s voor lease, die zorgvuldig zijn geïnspecteerd en onderhouden.

Met een gebruikte leaseauto profiteer je van lagere maandelijkse kosten en kun je genieten van betrouwbare mobiliteit tegen een aantrekkelijk tarief.