MUA undress me too swatches en review

(Last Updated On: November 19, 2021)

Het MUA Undress me Too palette wou ik graag hebben (het is een dupe van Urban Decay Naked 2) dus toen ik bij onze Kruidvat het MUA schap zag en dat ze dit palette nog hadden (het was de allerlaatste), heb ik het direct meegenomen (je kan hier mijn MUA shoplog bekijken). Ik besloot diezelfde avond dit palette eens te testen, ik had er al zoveel goede dingen over gehoord! Ik vind de kleuren heel erg mooi bij mijn oogkleur staan (ik heb groen-grijze-blauwe ogen), winning!

MUA Undress me too palette

mua-undress-me-too (2)

MUA undress me too palette

mua-undress-me-too-palette

Na het swatchen… ziet er nog best oké uit!

mua-undress-me-too-palette-2

MUA undress me too swatches

Kleuren rij 1: Naked – Devotion – Shy – Fiery – Lavish – Creamy

mua-undress-me-too-swatches-2

Wat mij ook bij het andere palette van MUA opviel, de matte kleuren van MUA zijn niet geweldig goed gepigmenteerd.

Kleuren rij 2: Tranquil – Exposed – Reveal – Wink – Obsessed – Corrupt

mua-undress-me-too-swatch

MUA undress me too review

Mijn god, wat ben ik gék op dit palette! Ik neem het bijna iedere dag om een mooie make-uplook te maken. De oogschaduwkleuren zijn werkelijk prachtig en staan goed bij mijn blauw-groen-grijze ogen en dat voor dat geld… wauw! Stiekem wou ik het Urban Decay Naked 2 palette hebben omwille van de kleuren, maar het scheelt bijna 40 euro, dan liever een iets goedkopere verpakking hoor!

Dit zijn eerder koele kleuren en ze hebben meer een zilveren glans dan een gouden glans. Ik heb ook het MUA undressed palette gereviewed, dat heeft meer warme kleuren oogschaduw in het palette zitten. Ook heb ik het Naked palette en het MUA Undressed palette eens met elkaar vergeleken.

Zijn jullie ook zo gek op nude oogschaduwkleuren? Ik wel! Ik  combineer ze zo graag samen met wat opvallendere kleuren in de crease om toch een beetje meer pit aan mijn ooglooks te geven.