Mijn nagellakstash augustus 2014

(Last Updated On: November 19, 2021)

Een van de meest bekeken blogposts hier op Glamourista. Dat zijn altijd mijn nagellak-stash-artikelen geweest. Zoals jullie misschien al wel weten, ben ik de laatste jaren (sinds ik werk, vooral) iets minder into het verzamelen van make-up. Ik probeer alleen nog producten bij te houden die ik heel erg vaak gebruik (alleen nog favorieten), de rest geef ik meestal weg. Jaren geleden had ik dan ook makkelijk 150 flesjes nagellak, nu zijn dat er al een heel stuk minder. Je gaat enkele merken vaak terugzien zoals O.P.I, Essie, Yves Rocher, L’Oréal,… Oh, vroeger had ik veel knalkleurtjes nagellak, nu ben ik een saaie doos geworden met bijna alleen nog workproof nagellak… dat is de enige nagellak die ik nog leuk vind nu!   IMG_0598 IMG_0602 IMG_0594 IMG_0593 IMG_0592