Mijn make-up wishlist – deel 1

(Last Updated On: November 20, 2021)

De laatste maanden ben ik terug enorm into make-up en wil ik zoveel mogelijk testen. Op het moment ben ik vooral gek op lippenstift (bizar, dat had ik hiervoor nooit), alle soorten highlighters, blush en highlightkwasten en ben ik op zoek naar de perfecte mascara (help!). Needless to say, mijn portemonnee ziet af de laatste tijd en mijn wishlist blijft maar groeien…

The Balm

Een merk dat ik heeeel graag wil gaan ontdekken, is the Balm. Ik was enkele weken geleden met vrienden en mijn lief in Gent en ontdekte daar een DI met The Balm en Physicians Formula… ik liep buiten met enkele nieuwe kwasten, een highlighter van Physicians Formula en mijn twee Holy Grail Foundations (Bourjois Healthy Mix 51 – twee voor de prij van 1).

the-balm-down-boy-blush

The Balm: Down boy – Deze wil ik heel graag uitproberen omdat ik erg hou van frisroze blushes, die meer koeler zijn.

the-balm-mary-lou-manizer

Ik ben heel laat met de hele highlightercraze, maar op dit moment ben ik er als een blok voor gevallen. Daarom staat deze the Balm Mary-Lou manizer ook hoog op mijn lijstje (liefst nog het setje van 3 the Loumanizer sisters)

the-balm-cabana-boy-blush

the Balm Cabana boy is ook een perfecte blush voor mij: meer mauvekleurig (en koel getint) en perfect voor een meer aanwezige blush.

 

Physicians Formula

Op Physicians Formula werd ik in Gent knalverliefd! Wist je trouwens dat het in leven geroepen is door een man wiens vrouw geen make-up kon verdragen? Het is dierproefvrij, glutenvrij, bevat vaak geen talk en bevat ook vaak geen parfum. Echt iets voor mij! Ik heb nu een highlighter, maar wil méér, méér!!