Mijn MakeupGeek bestelling: oogschaduw en blush

(Last Updated On: November 19, 2021)

Ik bestelde enkele weken geleden een blush en enkele oogschaduwen van MakeupGeek! Ik koos voor shimmer, matte en de prachtige foil eyeshadows. Ook heb ik later nog een blush besteld omdat die ook supergoede reviews kreeg! Wat heb ik besteld?

Kleine update oktober 2019: blijkbaar verkoopt Beautybay geen Makeup geek meer? Ik vind het zo gek! Ze hebben er helemaal niets over aangekondigd dat ze met Make-up Geek zouden stoppen, had ik dat maar geweten voor ik aan mijn make-up no buy begon, dan had ik mijn favoriete kleuren nog wel eventjes ingeslagen! Gek dat ze gestopt zijn met Makeup Geek te verkopen en heel erg jammer 🙁

Makeupgeek oogschaduw:

 • purely naked
 • cinderella
 • twilight
 • prom night
 • moondust
 • hipster
 • pretentious
 • taupe notch
 • homecoming
 • grandstand
 • mesmerized
 • last dance
 • sensuous
 • burlesque
 • drama queen
 • baby face
 • vanilla bean
 • unexpected
 • cupcake
 • barcelona beach
 • latte
 • preppy
 • mocha
 • corrupt
 • cosmopolitan
 • stealth

Makeupgeek blush

 • spell bound

makeupgeek-bestelling makeupgeek-bestelling-2 IMG_5131 makeupgeek-bestelling-4 makeupgeek-bestelling-3   make-up-geek-eyeshadow-oogschaduw makeupgeek-eyeshadow   makeupgeek-oogschaduw

pssst: ik moest nog véél bijbetalen aan douanekosten omdat ik over de 150 euro zat, dus lees hier hoe je douanekosten en invoerkosten kan voorkomen!