Meubels en interieuraccessoires kopen tijdens Black Friday (korting en goedkopere meubels)

(Last Updated On: November 17, 2021)

Meubels en interieuraccessoires kopen tijdens Black Friday (korting en goedkopere meubels)

 

Mijn vriend en ik wonen ondertussen een 3 jaar samen, toen we gingen samenwonen, nam ik mijn meubels uit het appartementje mee en kochten we zo nu en dan nog eens wat nieuws (voornamelijk in de woonkamer en in mijn kantoortje). Stilletjesaan zijn we (nuja, ik dan, vooral) wat uitgekeken op mijn logge meubels die ik toen – heel trendy – kocht, een jaar of 8 geleden. 

 

Om een lang verhaal kort te maken, we zijn op zoek naar wat nieuwe meubels en zijn aan het wachten tot Black Friday om wat leuke koopjes te kunnen vinden. Kan je tijdens Black Friday meubels goedkoper shoppen? 

 

Ja! Het is nu zeker dus de moeite om nog even te wachten om je droommeubels te kopen, maar sommige leuke interieurwebshops hebben nu trouwens al kortingen. 

meubels-black-friday
meubels-black-friday

(bron foto: Photo by Toa Heftiba on Unsplash)

 

Black Friday korting op meubels

 

Nieuwe eettafel

 

Onze huidige eettafel is nog diegene die ik kocht toen ik nog op mezelf woonde: een grijshouten tafel van laminaat van 2 meter. 

 

Een héérlijke tafel waar ik graag nog heel regelmatig aan werk (ik ben zo iemand die graag aan de ‘keukentafel’ werkt omdat ik dan echt plaats genoeg heb voor mijn tig notitieboekjes, scherm en laptop), maar die er oubollig uit begint te zien en we waarschijnlijk niet zo gemakkeijk zouden kunnen combineren met onze nieuwe eetkamerstoelen. 

 

Nieuwe eetstoelen

 

Op zich is de tafel nog niet eens zo belangrijk om te gaan vervangen, het dringendste zijn onze stoelen. Die kwamen oorspronkelijk van een bepaalde goedkope meubelwinkel, maar de kwaliteit is tja… waar je maar zo’n lage prijs voor betaalt, zeker? 

 

De stof is na slechts 3 jaar al flink aan het verslijten en er beginnen vijzen door de kussenvoering te komen, waardoor ze steeds minder aangenaam zitten. Tijd dus om te kijken naar goede, kwalitatieve stoelen. 

 

Weet je wat? Dat blijk nog niet zo gemakkelijk te zijn! Veel mooie stoelen zitten vaak niet zo lekker (ik heb er zo eentje in de slaapkamer staan nu, was oorspronkelijk bedoeld als leuke bureaustoel in mijn kantoortje maar die zit zo slecht, dat het nu onze catch-all is geworden in de slaapkamer voor kleding) en de look van een stoel bepaalt je woonkamer ook voor een groot deel. Ik vind het dus zelf nog wel een pittige beslissing. 

 

Bye-bye barkast

 

Vervolgens op ons lijstje om te vervangen: de barkast. Een groot en log meubelstuk dat ervoor zorgt dat onze hele woonkamer er wat kleiner uitziet. Het lijkt mij ideaal om onze tafel en barkast samen te kunnen verkopen (ze horen tot dezelfde set) en er wat fijnere meubels voor in de plaats te zetten. 

 

Zo ben ik al een poosje op zoek naar een mooie commode, het liefst uit hout en zwevend als het even kan. Die style ik dan met allerlei leuke posters, vaasjes met droogbloemen (ik heb deze onderstaande leukerd van HKliving op het oog)  en lieve kaartjes van vrienden en familie. 

schelpvaas
schelpvaas

(foto: woononline.nl) 

 

Je ziet het al, wij gaan dus eens kijken om met Black Friday kortingen onze nieuwe meubelen te kunnen shoppen. Meubels zijn vaak best duur, dus een beetje geld besparen op dat vlak is altijd erg mooi meegenomen!