De meest luxe zonvakantie bestemmingen

(Last Updated On: December 19, 2022)

De meest luxe zonvakantie bestemmingen

De ene vakantieganger wil vooral goedkope cocktails drinken aan het strand, terwijl een ander juist zoveel mogelijk luxe wenst.

Waar je het best op vakantie kunt gaan, is dan ook sterk afhankelijk van je wensen. Zoek jij een vakantiebestemming waar je in alle luxe kunt genieten én waar het aangenaam warm is? Dan lees je hier welke plekken het meest interessant zijn!

Bora Bora

Bora Bora is een eiland in de Stille Oceaan en is onderdeel van Frans-Polynesië. Dit prachtige eiland komt in tal van rustgevende muziekclips voor. Ook is Bora Bora een geliefde bestemming voor huwelijksreizen.

Het eiland kent prachtig witte stranden en het water heeft een mooie turquoise kleur. De palmbomen en het uitzicht op de bergen maken het plaatje helemaal compleet. Bora Bora is een waar paradijs en misschien wel het mooiste eiland op onze aardbol.

 

Op Bora Bora vind je voornamelijk luxe resorts. Hier ben je verzekerd van heerlijk eten en word je volledig in de watten gelegd.

Meestal stap je vanuit je accommodatie zo in het water. Bora Bora is dé plek voor een ontspannen zonvakantie.

Klinkt dit als jouw perfecte vakantiebestemming? Dan kun je jouw vakantie het best ergens tussen april en oktober plannen. Gedurende deze maanden is het op Bora Bora aangenaam warm en valt er weinig neerslag.

bora-bora-reisbestemming
bora-bora-reisbestemming

Photo by Tomas Gonzalez de Rosenzweig on Unsplash

Monaco

Monaco is nog een uitstekende vakantiebestemming als je in alle luxe wilt genieten! Deze vakantiebestemming is compleet anders dan Bora Bora. Monaco is een onafhankelijke stad ten zuiden van Frankrijk.

De stad heeft een oppervlakte van slechts zo’n 2 vierkante kilometer, maar heeft ontzettend veel te bieden. Je vindt er casino’s, indrukwekkende winkelstraten, luxe nachtclubs en zelfs mooie stranden.

Wil je een veelzijdige vakantie en verblijf je het liefst in een luxe hotel? Dan is Monaco een prachtige vakantiebestemming! Monaco kent relatief milde winters, maar voor een echte zonvakantie kun je de stad het best tussen juni en augustus bezoeken.

monaco-luxe-reisbestemming
monaco-luxe-reisbestemming

Photo by Reuben Rohard on Unsplash

De Malediven

De Malediven is een land dat uit circa 1200 eilanden bestaat. Op de Malediven is het water helderblauw en vind je veel strandbungalows en zelfs luxe villa’s aan het water.

Je kunt hier heerlijk ontspannen op een van de parelwitte stranden. Daarnaast kun je op de Malediven ook goed snorkelen. Op de Malediven heerst een tropisch klimaat en het is er het gehele jaar door ongeveer 29 ℃.

Dat wil echter niet zeggen dat het hier het gehele jaar droog is. Voor een heerlijk ontspannen zonvakantie, kun je het best tussen januari en april naar de Malediven gaan.

 

Op de Malediven vind je verschillende luxe resorts. Voor een voordelige vakantie naar deze eilandengroep kun je het beste de aanbiedingen op vakantiedealz in de gaten houden.

Dubai

Als we één stad moeten noemen die bekend staat om alle luxe, dan is het Dubai wel. De stad staat bekend om de superauto’s, exclusieve restaurants en de winkelcentra met luxe merken. In deze stad zul je je als toerist nooit vervelen.

In Dubai is sprake van een woestijnklimaat. Zelfs in de winter liggen de temperaturen hier boven de 20 ℃. Je kunt dan ook op ieder moment een last minute vakantie naar Dubai boeken. Het is hier namelijk altijd zonnig.

Conclusie

De bovenstaande vakantiebestemmingen verschillen veel van elkaar, maar hebben vooral één ding gemeen: je kunt er in alle luxe genieten.

Wil je een luxe all inclusive vakantie? Dan zijn dit zeker interessante bestemmingen! Welke bestemming je het best kunt bezoeken is afhankelijk van je persoonlijke wensen, je budget en welke periode je op reis wilt.