Interieur

De truc om supersnel nieuwe lakens op je bed te leggen

Laatste update

Een van de klusjes die ik het meeste haat in mijn huishouden: nieuwe lakens op het bed leggen. Ik ben klein, mijn lakens zijn groot en onhandig (hallo 220 op 240…) en op een of andere manier geraak ik iรฉdere keer mijn hoekjes kwijt, springt Maya lekker in de sloop of zit het deken half (en dan ben ik nog lief) verfrommeld in de sloop. Niet mijn fortรฉ, so to speak. Op Facebook postte Marina een filmpje waarin de burrito-techniek uitgelegd werd. Ik was natuurlijk meteen enthousiast (als er nu een lifehack was die ik wel kon gebruiken!) en probeerde het vanochtend. Guess what? Het werkt!!! In nog geen vijf minuten had ik gewoon het dekbed in de hoes. Hell yeah ๐Ÿ™‚

Het beruchte filmpje:

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply