Dé lekkerste catering voor een bruiloft en andere feestjes (buffetten +borrelhapjes)

(Last Updated On: November 27, 2021)

Als je van plan bent om een feest of een bruiloft te organiseren dan zal je moeten beschikken over een goede catering. Het is namelijk wel de bedoeling dat de gasten tijdens het feest een lekker hapje kunnen eten. Of je nu kiest voor een heerlijk buffet voor tijdens een trouwfeest, communiefeest, een ander feest of bedrijfsevent of je liever gaat voor lekkere borrelhapjes tijdens een meeting, je zal niet met honger van tafel gaan!

Professionele catering voor je bruiloft: heerlijke buffetten

catering-bruiloft-feestjes
catering-bruiloft-feestjes

Een goed cateringbedrijf zorgt ervoor dat je je tijdens deze bijzondere dag geen zorgen meer zal hoeven maken rondom het eten. Door het werk uit handen te geven hoef je zelf niet meer in de keuken te staan, maar zal je alleen nog maar hoeven te vertrouwen in hun specialisten. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf ook van de bruiloft of feest te genieten, samen met alle andere gasten die aanwezig zijn.

Alles is mogelijk: borrelhapjes, buffetten,…

Kies je voor een goede cateraar, dan weet je zeker dat de buffetten altijd aan zal sluiten bij jouw bruiloft of feest. Nagenoeg alles is mogelijk rondom de catering, dit maakt het dan ook zo bijzonder. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke vegetarische of veganistische lunch of dat je zoekt naar een onvergetelijke BBQ voor bij jou op de bruiloft. Het grote scala aan mogelijkheden is nagenoeg onbegrensd. Borrelhapjes voor alle gasten, een bedrijfslunch voor alle medewerkers of een lekkere high tea voor op je verjaardag.

Ontdek de opties qua buffetten en hapjes

Wat is er allemaal mogelijk qua catering? Je had het al wel door: catering voor op huwelijken. Maar ook daarnaast hebben we nog andere soorten catering die we aanbieden voor andere feesten en gelegenheden. Op de site kun je een grootschalig overzicht vinden van wat er allemaal mogelijk is, zoals buffetten allerhande voor verschillende gelegenheden en heerlijke borrelhapjes (van een heerlijke luxe Spaanse tapasplank tot zalige Oudhollandse hapjes).

Hoe kies je de juiste cateraar? Stel de juiste vragen

Hoe weet je of je de juiste cateraar kiest voor op jouw huwelijk of ander event? Ga voor jezelf eerst eventjes na wat je graag zou willen serveren. Eten jullie het liefst een buffet of moet er per bord opgediend worden? Willen jullie graag nog borrelhapjes bij het avondfeest of voor tijdens de vrijgezellenavond?

  • Werken jullie met verse ingrediënten?
  • Hebben jullie ook formules voor mensen met voedselintoleranties (gluten, lactose,…)
  • Kan je ook vegan of vegetarisch (veggie) eten bestellen?
  • Doen jullie ook aan dessertenbuffetten?
  • Kunnen we een foodtruck huren?
  • Kan je ons enkele voorbeeldmenu’s bezorgen?
  • Wat is de gemiddelde grootte (van de bruiloften) die jullie al gecaterd hebben?
  • Heb je al eerder gewerkt met onze trouwlocatie?
  • Kunnen jullie goede vergaderzalen aanraden?
  • Kunnen we op voorhand proeven? Is er een proeverij?
  • Nemen jullie zelf personeel mee? (ook voor bediening, serveren van de taart, bar,…)
  • Hebben jullie op onze trouwdag nog een bruiloft of ander feest gepland?
  • Nemen jullie de afwas weer mee

Wij raden je zeker aan om even een kijkje te nemen bij hun site. Hier vind je nog veel meer informatie die van belang kan zijn bij het maken van een keuze rondom de catering voor jouw bruiloft of feest