Cadeautip: Geef eens een tegeltje cadeau!

(Last Updated On: June 13, 2022)

Geef eens een tegeltje cadeau! Wanneer je een verjaardag op de planning hebt staan zal je op zoek moeten gaan naar een uniek cadeau. Nu is dit alleen niet zo eenvoudig als je zou denken.

Een van de meest unieke dingen om te geven is een tegeltje.

Cadeautip: tegeltje

Door te kiezen voor een tegeltje zal je nooit meer aan hoeven te zetten met een saaie cadeaubon of een standaard flesje wijn.

Wij hebben in dit artikel de leukste cadeaus met tegeltjes op een rijtje gezet. Zo heb je altijd iets om te kunnen geven op die ene verjaardag, al is het natuurlijk ook mogelijk om jezelf een tegeltje cadeau te doen!

Kies voor een persoonlijke spreuk

Mocht je op zoek zijn naar een cadeau voor je beste vriend of vriendin dan is het leuk om te kiezen voor een tegeltje met een persoonlijke spreuk. Het leukste is natuurlijk als het gaat om een spreuk die alleen jullie twee kennen.

Dit is een van de meest persoonlijke cadeautjes die je kunt geven, dit maakt het dan ook gelijk zo leuk. Je kan een tegeltje laten bedrukken met je eigen tekst en daarbij kun je zelf het lettertype en de kleuren kiezen, hier ben je volkomen vrij in. Kies je voor deze optie dan zal je echt iets unieks in handen hebben en dit is echt een cadeautje waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Geef een spreekwoord cadeau

Mocht je nu geen persoonlijke spreuk kennen of is degene aan wie je het cadeau geeft wat minder bekend dan is het altijd mogelijk om te kiezen voor een tegeltje met een leuk spreekwoord. Spreekwoorden zijn er in overvloed, dit maakt ze dan ook zo leuk om te geven.

Kies je voor een tegeltje met een spreekwoord dan geef je iemand iets leuks om op te hangen in huis. Binnen ons assortiment zijn er voor alle soorten gelegenheden standaard spreuken te vinden. Van een bruiloft tot aan een verjaardag, er is altijd wel een tegeltje te vinden wat aansluit bij wat je zoekt.

Ga voor een leuke afbeelding

De laatste optie is om een foto op een foto tegeltje te laten drukken. Ook hierbij is het mogelijk om uit alle soorten stijlen en vormen te kunnen kiezen. Het is een leuke twist, je ziet namelijk niet vaak een Delfsblauw tegeltje met een persoonlijke afbeelding.

tegeltjes-foto-cadeau
tegeltjes-foto-cadeau

Bestel vandaag nog jouw eerste tegeltje

Dankzij dit artikel heb je als het goed is een beter beeld gekregen bij de mogelijkheden die je kunt kiezen voor het geven van een tegeltje en welke opties er zo allemaal zijn. Het is een van de leukste en unieke cadeautjes die je maar kunt geven.

Wij raden je zeker aan om eens in het assortiment te kijken om te zien welke mogelijkheden er op dit moment allemaal zijn. Door het grote aanbod zal ook jij binnen no time bij het juiste tegeltje kunnen uitkomen voor jezelf of voor je vriend/kennis!