Bijzondere kinderfeestjes – waar kun je voor kiezen?

(Last Updated On: October 26, 2021)

Als het aankomt op kinderfeestjes zijn de meeste mensen vaak een beetje inspiratieloos. Ze kiezen ervoor om te gaan zwemmen of om een dagje naar de Efteling te gaan. hoewel dit prima is zijn er genoeg andere kinderfeestjes te vinden die veel specialer zijn. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we hieronder de meest bijzondere kinderfeestjes op een rijtje gezet die je zelf zou kunnen kiezen voor je kind. 

Bijzondere kinderfeestjes bij Sir Winston Fun & Games

Sir-Winston-Fun-Games-86-van-142
Sir-Winston-Fun-Games-86-van-142

Kinderfeestje vieren in een speelhal

Waarschijnlijk heb je wel eens als kind in een speelhal gespeeld. Een speelhal is dan ook echt ideaal voor een kinderfeestje. Het leuke aan een speelhal is dat er meer dan verschillende spelletjes te vinden zijn die je kunt doen. 

Van het gooien van een paar basketballen tot aan een mollenspel, je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het is wel mogelijk. Door de verscheidenheid aan spelletjes zal er voor iedereen wel wat te doen zijn. Dit maakt het zeker een goede optie om te kiezen!

Wat zit er in dit pakket (15 euro per kind)?

  • een eigen verjaardagsruimte voor 90 minuten
  • 12,50 euro speeltegoed
  • onbeperkt Ranja
  • speel de allernieuwste en leukste games
  • begeleiders krijgen ook onbeperkt Ranja (begeleiders gratis)
Sir-Winston-Fun-Games-80-van-142
Sir-Winston-Fun-Games-80-van-142
Sir-Winston-Fun-Games-29-van-142
Sir-Winston-Fun-Games-29-van-142

Snacken met een groepje: pannenkoekenfeestje

Hoewel je niet gelijk aan eten denkt is eten een van de leukste dingen die je maar kunt doen met een groep kinderen. Kinderen vinden het namelijk nagenoeg altijd leuk om met z’n allen gaan eten. Dit is dan ook de reden dat je eens over een pannenkoekenfeestje na zou moeten denken. Heerlijke pannenkoeken gaan er bij iedereen wel in.

Bij Sir Winston Fun & Games kan je zo’n pannenkoekenfeestje boeken: dit kost 18 euro per kind en hierbij krijg je ook je eigen verjaardagsruimte voor 90 minuten, 12,50 euro speltegoed, een pannenkoek me stroop en/of poedersuiker en onbeperkt ranja. Ook de begeleider krijgt voor 6 euro een lekkere pannenkoek en onbeperkt ranja.

 

Sir-Winston-Fun-Games-22-van-1421
Sir-Winston-Fun-Games-22-van-1421

Dit zijn natuurlijk maar een paar ideetjes als het aankomt op bijzondere kinderfeestjes, je kunt nog veel meer kanten op. Deze talloze opties zorgen ervoor dat het echt niet zo lastig is om uit te komen bij het feestje wat echt bij je past. Door een beetje creatief  te zijn zal ook jij in staat zijn dat je een kinderfeestje organiseert waarop iedereen het naar zijn of haar zin heeft. 

Heb je interesse in een van deze toffe kinderfeestjes? Ga dan zeker eens een kijkje nemen bij deze originele feestjes van Sir Winston Fun & Games waar je trouwens ook erg gemakkelijk kan parkeren (er zijn locaties in Rijswijk, Amsterdam of Schiedam) ! Kies voor een van de kamers en zie de kids genieten van het feestje: of dat nu een leuk pannenkoekenfeestje is of lekker gamen!

Sir-Winston-Fun-Games-26-van-142
Sir-Winston-Fun-Games-26-van-142

 

Een dagje glow in the dark minigolf 

Minigolf is echt ontzettend leuk voor kinderen. Het is dan ook speciaal voor hen gemaakt. Je hoeft niet supersterk te zijn voor het spelen van minigolf, hierdoor is het zowel geschikt voor iedereen. 

Om het minigolf nog net even wat specialer te maken is het mogelijk om te kiezen voor de speciale glow in the dark minigolf. Tijdens een potje in het donker maak je het een stuk spannender. Maak je geen zorgen, de zalen zijn altijd zo ingericht dat kinderen ze leuk vinden. 

Overigens is het ook leuk voor de volwassenen. Ga ja als ouder mee dan kun je prima een potje meedoen met de kinderen. 

Heb jij nog originele ideetjes om een leuk kinderfeestje te vieren? Laat het hieronder zeker weten in de comments!