Tips voor een bijzonder dagje uit

(Last Updated On: October 27, 2023)

Dagdromen jullie even mee? Ik maakte een kleine lijst met leuke dagjes uit, waaronder zelfs een tripje met een rubberboot!

Een dagje naar Pairi Daiza

Samen met vrienden gaan we waarschijnlijk in september een dagje naar Pairi Daiza, er is zelfs een kans dat we er gaan blijven slapen in het park. Hier kan je genieten van de natuur en dieren en naar hartelust wandelen. Toegegeven, vanuit Nederland is het een flinke rit, maar het is het zeker waard!

Gaan pottenbakken!

Normaal gezien ging ik met mijn ouders en vriend een middagje pottenbakken, we keken er zo erg naar uit! Begrijpelijk natuurlijk dat dit ook afgezegd wordt, maar ik kijk er wel al heel erg naar uit om over enkele weken of maanden alsnog samen te gaan pottenbakken! Ik weet nog hoe slecht mijn potten waren na de allereerste les die ik ooit genomen heb, dus ik gok dat er heel veel afgelachen gaat worden.

Trek eropuit met een rubberen bootje

Hopelijk is het Coronavirus helemaal weg zodra het lekker weer begint te worden. Heb je een eigen rubberboot? Ideaal! Dan kan je er gezellig in je eentje op uit trekken, of samen met wat vrienden of je gezin. Neem zeker een lekkere picknick mee!

bijzondere-dagjes-uit
bijzondere-dagjes-uit

Ga picknicken

Ook erg leuk: ga gezellig picknicken! Toen ik nog in Lier woonde, hebben mijn vriend en ik dit enkele keren gedaan, zo gezellig! Als je geen zin hebt om te koken, kan je ook gewoon je favoriete sushi, frietjes, pizza afhalen en die samen gezellig op een dekentje in het park gaan opeten. Mijn lief en ik zijn zo eens gaan picknicken met een beetje sushi. Heel simpel, maar het is voor ons zeker een date die lang in ons geheugen gegrift zal staan!

Samen citygolfen

Iets wat ik ook echt een supertoffe manier vind om een stad te gaan verkennen: samen met familie of vrienden gaan citygolfen! Je lacht je een bult tijdens het golfen (nogmaals mijn excuses aan de stad Lier voor de vele putten in het gras van enkele jaren geleden… mikken is niet mijn sterke punt). Nu zag ik dat ze in mijn nieuwe woonplaats ook citygolf aanbieden, dus ik zou het graag nog een keertje gaan doen, samen met onze vrienden. Dan onthou ik misschien eindelijk eens wat meer straatnamen 😉

Een dagje naar een pretpark

Dit kan natuurlijk niet ontbreken! Of je nu met de kinderen een dagje naar Plopsaland trekt, de sprookjes van de Efteling graag gaat ontdekken of veel rollercoasters wilt gaan uittesten: een dagje naar een pretpark is vaak ook een toffe activiteit voor het hele gezin.