De geschikte werkjas voor op je werk: wat is een goede werkjas?

(Last Updated On: March 18, 2021)

We hebben niet allemaal een baan waar je een specifieke werkjas voor moet dragen, maar voor velen onder ons is dat wel een stuk van onze dagelijks kledingrealiteit. Waar kan je dan de beste kwaliteit werkjassen en welke stijlen van werkjassen zijn er verkrijgbaar? Welke werkjassen zijn waterdicht?

Deze vragen (samen met nog extra informatie) beantwoorden we graag voor jou in dit artikel zodat jij jouw ideale werkjas kan vinden.

werkjassen
werkjassen

Een geschikte werkjas voor op het werk, die vind je gemakkelijk met onze tips. Of dat nu een werkjas is speciaal voor in de bouw, eentje die waterdicht is, zwarte of blauwe werkkleding, voor mannen of vrouwen. In de webshop van Engelbert Strauss vind je een erg groot assortiment werkjassen, werkbroeken, accessoires en nog veel meer.

Waterdichte werkjassen: ook in de winter

Laten we beginnen met waterdichte werkjassen: er zijn beroepen zat waar je écht een waterdichte werkjas nodig hebt. In de bouw bijvoorbeeld, daar wil je niet urenlang met een half-vochtige jas moeten werken.

Zo zijn er nog veel meer andere buitenberoepen op te noemen, maar één ding staat vast: een waterdichte werkjas is gewoonweg onmisbaar. Van softshell tot waterdichte windbreaker, je zal zeker een degelijke jas vinden waarin je vlot kan doorwerken.

Welke werkjas kan in de winter worden gedragen? Je wilt natuurlijk niet alleen zo goed mogelijk beschut zijn tegen wind en koude in ons kikkerlandje, je hebt natuurlijk ook het liefste van al een winterse werkjas die ook heerlijk aangenaam draagt. Kijk zeker als je vaak buiten werkt, voor een jas met reflecterende stroken. Zo val je extra goed op buiten.

Wil je nog meer jasseninspiratie? Lees dan zeker ook over de winterjassentrends 2021.

Werkjassen voor in de bouw

Als je in de bouw werkt, heb je ook een goed warme werkjas of windjack nodig. De jacks zijn waterdicht, winddicht en ook erg fijn om te dragen als je veel beweegt op een dag. Zo zit er bij de armen minder voering zodat je extra bewegingsvrijheid hebt.

Wat zijn de voordelen van een werkjas? Werkjassen zijn gemaakt om nog handig in te kunnen bewegen zodat je gemakkelijk kan blijven doorwerken.

Welke stijlen van werkjassen zijn er verkrijgbaar? Bij Engelman Strauss vind je veel verschillende soorten jassen. Als je niet goed weet welke je moet kiezen, hebben ze op de website ook een superhandige jassenzoeker staan. Zo weet je gelijk welke van de jassen passen bij je budget en noden.

Welke werkjas is geschikt voor de bouw? Als je in de bouw werkt, heb je een jas nodig waardoor je wendbaar blijft. Neem ook zeker eens een kijkje tussen de jassen die ook geschikt zijn voor het slechte weer in ons kikkerlandje.

Welke werkjas kan in de winter worden gedragen? Kies in de winter voor een jas die vooral waterdicht en winddicht is. Dankzij de handige filters ontdek je snel welke jassen je door kan dragen in de winter.

Als je nog extra informatie wilt over je nieuwe werkjas, stel dan gerust je vragen hieronder in de comments!