Belle’s shoplog: Zooplus

(Last Updated On: November 19, 2021)

Oh lieverds, het is erfelijk… er komen niet alleen meer shoplogs van yours truly online, ook de kat begint hier haar duit in het zakje te doen. We hebben namelijk Zooplus weer helemaal herontdekt. Eigenlijk had ik niet veel nodig: ik had van een collega gehoord dat zij composteerbaar kattenzand gebruiken en aangezien ik heel erg probeer om zo min mogelijk afval te produceren (denk: ik moet zwaar kattenzand en ander afval naar ondergrondse containers sleuren en vind dat ontzettend onhandig en duur), leek dit mij een prachtoplossing.

Maar… katten en nieuw kattenzand? Ik heb nog 2,5 flinke zakken staan die ik vlak voor mijn verhuis besteld had (en dat was alweer op 1 september, time flies!) dus eigenlijk kunnen we nog even verder. Ik wil gewoon weten of mevrouw kat het ook eens zou zijn met deze kattenbakvullingverandering. Tja, je moest sowieso bestellen voor 15 euro (wat een domme regel is dat, Zooplus?) dus kwamen er nog enkele handige dingen bij: zalmolie (Belle eet nu alleen nog écht vlees – steak, kip,… veel beter voor haar en ze laat het tenminste nooit staan. Het dametje is gelukkig weer aan het bijkomen) om euhm, de kattenbakgang wat vlotter te laten verlopen en aangezien we toen nog een euro tekort kwamen, besloten we maar om voor de cavia bij moederlief ook een kleinigheidje mee te bestellen. Hopelijk lukt het verzenden beter dan vorige keer, man,… wat een rotservice was dat!   3187_jrs_catsbestoekoplus_1 195261_jrfruchtauslese_einzelne_cookies_03_12_copy_5 400729_dibolachs_l_4