Kapsels 2016

Kapsels 2016: welke kapsels zijn hot in 2016? Wel, ik kan jullie vertellen dat het érg leuke kapsels zijn! In 2016 gaat de grote boom aan bobkapsels verder (lange bobkapsels, wavy bobkapsels, bobkapsels met pony, bobkapsels met ombre), zijn korte kapsels nog steeds ontzettend vaak gevraagd in het kapsalon (pixie cuts, korte kapsels met undercut,…) en zien we bijvoorbeeld ook de wet hair kapsels (waarbij je een heel sleek kapsel hebt). Undercut kapsels met een patroontje zie je ook ontzettend veel op de catwalks, rommelige knotjes, rommelige paardenstaarten, lage paardenstaarten (ohja, de hoge paardenstaarten zijn uit, tenzij ze messy en heerlijk rommelig zijn). Lezen jullie snel mee? Hou je klaar voor een flinke dosis kapselinspiratie!

Kapsels 2016

Wet hair sleek kapsels

Dit is een van de nieuwste kapseltrends: wet hair en sleek hair! Je maakt je haar hier heel ‘sleek’ en toupeert het bovenste gedeelte van je haren: een instant glamour look! En nog een best snel kapsel ook, da’s ook weer mooi meegenomen. Wat vinden jullie van deze wet hairstyles? Is zo’n glad kapsel iets voor jullie? sleek-wet-hairstyle Kapsels 2016: wat denk je van dit leuke wet look kapsel? Het is een van dé kapsels in 2016   slicked-back-hair      

Kapsels 2016: bobkapsels

Next up: de bobkapsels! Als we nu één haartrend al enkele jaren een flinke opmars zien maken, is het toch de bob! Eerst gingen we naar een hele hoekige bob, nu mag het allemaal wel weer wat zachter en kiezen we en masse voor een lob (lange bob) met het liefst een ombre haarkleur en als het nog eventjes kan, een pony. Wij dames zijn niet veeleisend, welnee. Oh, en we kiezen volop voor messy bobkapsels in 2016! Een kleine tip van de sluier: 2016 wordt een warrige kapseltijd 😉 (yay!!)   kapsels-2016-5   kapsels-2016-3    

Bob Haircuts For Fine Hair

Bob Haircuts For Fine Hair

      kapsels-2016-bobkapsel    

Kapsels 2016: De french twist en chignon

Oh, wat was ik blij toen ik deze kapsels op de catwalk spotte! In 2016 is er namelijk de comeback van de chignon (de french twist): een kapsel dat ik sowieso heel graag draag (het is zo effortless classy!) Je kan de french twist zo messy of netjes maken als je zelf wilt!   chignonkapsels-2016 kapsels-2016-opgestoken   kapsels-2016-chignons kapsels-met-chignon chignonkapsels kapsels-2016-kapsel kapsels-2016-9 chignon-kapsels-2016 blonde-chignon kapsels-2016-8 kapsels-2016-7 chignon-kapsels chignon

Lage paardenstaarten

Weg met de hoge paardenstaart: in 2016 wordt het de revival van de lage paardenstaart. Zoals je in je kindertijd droeg, weet je wel. Alleen smukken we nu onze lage paardenstaarten wat op met haarjuwelen, of maken we ze extra rommelig. De kapsels 2016 worden rommelig, een kolfje naar mijn hand! messy-ponytail lage-paardenstaart-kapsels-2016-2 kapsel-2016-2017 kapsel-2016 kapsels-2017 kapsels-2016-13 kapsels-2016-11 lage-paardenstaart-zijstaart paardenstaart-blond lage-paardenstaart-kapsel lage-paardenstaart-knotje kapsels-2016-paardenstaartje kapsels-2016-10 low-ponytail lage-paardenstaart-kapsels kapsels ponytail-kapsels kapsels-lage-paardenstaart lage-paardenstaarten paardenstaart-vlecht paardenstaart

Korte kapsels 2016: pixie cuts

Zoals ieder jaar zijn de korte kapsels er natuurlijk ook weer bij: en vooral de pixie cuts maken in 2016 furore! Durf jij een pixiekapsel aan? pixie-kapsels-2 bruin-kapsel opgeschoren-pixie blonde-haarkleuren-2016 rode-haarkleuren-2016 platinablonde-haarkleur-2016 blonde-haarkleur-2016 zwarte-haarkleur-2016 bruine-haarkleur-2016 pixie-kapsels-2016-bruine-haarkleur donker-pixie-kapsel grijs-pixie-kapsels-2016 platinablond-kapsel-pixie korte-pixie pixiekapsel-met-bril pixiekapsel-bruin-haar pixiekapsels-kapsel pixiekapsel-bril pixie-kapsel-2016 kapsels-2016-pixies pixiekapsels pixiekapsels-2016 pixiekapsels-gekleurd kapsels-2016-pixiekapsels pixie-kapsels kapsels-2016-pixie

Korte kapsels 2016: undercuts

Had jij gedacht enkele jaren geleden dat er veel vrouwen met een undercutkapsel gingen rondlopen? Ik alvast niet! Een undercut is een kapsel met een opgeschoren stuk, en dat kan zowel bij lange kapsels als bij korte kapsels. En wil je hélemaal hip zijn, dan versier je die undercut ook nog met enkele toffe patroontjes. kort-haar-undercut undercut-kapsels-lang-haar undercut-kapsels-patroon kapsels-undercut undercut-kapsels-2016 undercutkapses undercut-kapsel

Haarstijlen 2016: de middenmeet is terug

Deze herfst, maar ook verder in 2016 komt er een énorme revival van de seventies: denk maar aan seventies kapsels, seventies make-up, plateauschoenen of zelfs de olifantenpijpen. Groovy, baby! Om maar te zeggen, je kan weer helemaal met een seventies middenmeet in je haren rondlopen. Als je zoals ik al enkele jaren met een schuine haarscheiding rondloopt, moet je wel je haren eerst terug wat temmen (kam het in model als het nog nat is, dat helpt!). kapsel-met-middenscheiding kapsels-middenscheiding-2016 opsteekkapsels-2016 classy-kapsels kapsels-2016-haarkapsels kapsels-2016-16 kapsels-middenscheiding middenscheiding-kapsels-kapsel middenscheiding-kapsels- middenscheiding-kapsels kapsels-2016-middenscheiding middenscheiding-kapsel

Kapsels 2016: weg met de hoge bun, hallo rommelig knotje

Kijk, van sommige haarstijlen word ik blij. Eentje daarvan is mijn rommelige knotje. Lekker nonchalant, en mijn bob-die-eruit-aan-het-groeien-is, valt ineens niet meer zo op. Geen hoge top bun (wat haatte ik die dingen, zeg), maar een lager, messy bun. Yes, please! messy-bun-hair rommelig-knotje-kapsel messy-buns rommelig knotje rommelige knot kapsels-2016-rommelig-knotje rommelig-knotje messy-bun-kapsel messy-knotje-kapsel messy-knotje

Crimping met een wafelijzer

Laat ik jullie eens een dirty little secret verklappen? Deze fashionista heeft haar eerste communie gedaan met wafeltjeshaar. Oh yes, mijn tijd ver vooruit 😉 Vanaf nu mogen jullie mij Katrijn Bradshaw gaan noemen! Maar: crimped hair (wafeltjeshaar? Is dat nou echt de officiële naam?) is back, bitches! Het staat het leukste als accentje in je kapsel, don’t go overboard! Tenzij je natuurlijk een Katrijntje anno 1993 ofzo wilt doen. Alleen weggelegd voor meiden met een leeuwenhartje 😉 kapsels-2016-20 hair-crimping-2 hair-crimping crimped hair crimped haor crimped-hair-kapsel crimped-hair

Bouffants

Bouffant kapsels of beehive kapsels zijn prachtig! En toevallig ook een van mijn eigen favoriete kapsels. Yeah, ik ben echt zo happy met deze haartrends voor 2016, totaal mijn ding! Channel je inner sixties godess met deze kapsels 🙂 bouffant haarkapsel bouffant haar bouffant kapsels 2 bouffant kapsels 2016 kapsels 2016 bouffant bouffant kapsels bouffant-kapsels

De rommelige paardenstaart

messy-paardenstaart rommelige paardenstaart rommelige-paardenstaart paardenstaart-rommekig d644da4596f4e3b6f55bc22eda944de1 paardenstaart-rommelig kapsels-2016-21 rommelige-paardenstaart-2 messy-ponytails messy-pony-tail

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

  1. August 19, 2015 / 3:17 pm

    Die wet look vind ik maar niks, maar de rest is leuk. Vooral al die paardenstaarten vind ik mooi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.