Heerlijk frisse zomerkapsels met een sjaaltje (festivalkapsels)

(Last Updated On: August 29, 2021)

Feeling hot, hot, hot… maar wat vang je dan in godsnaam aan met je langere haar als zomerkapsel? Ik heb zelf een bobkapsel en nu het over de 30 graden gaat, ben ik wel op zoek naar kapsels die het mij een beetje frisser maken. Enter leuke kapsels met sjaaltjes! Toegegeven, het gaat eventjes oefenen zijn, maar wat is het leuk! Misschien wel vooral geschikt voor als het weer een tikje kouder is, maar zeker de moeite waard om eens te bekijken! Ook heel erg leuk als festivalkapsel!

Zomerkapsels

kapsel-haarbanden

Een sjaaltje is perfect voor zomerkapsels! En het staat ook nog eens heel erg leuk in natuurlijk gekruld haar! (Wayhome studio via shutterstock)

kapsels-haarband

Dit prachtige okergele sjaaltje steekt zo mooi af tegen haar donkerbruine haarkleur! (De Repente via shutterstock)

sjaal-kapsel

Het is zomer! Dus om jouw zomerkapsel helemaal af te maken, kies je gewoon voor een super felgekleurde sjaal! (Claudia K via shutterstock.com)

zomerkapsel-sjaalPrachtige gypsy boho look met een sjaaltje en statement juwelen! Dit maakt je zomerkapsel met sjaaltje pas helemaal af! (coka voor shutterstock)

zomerkapsels-sjaaltje

Een sjaaltje in je haar vraagt toch om een vintage look, vind je niet? (Highkey via Shutterstock)

Heerlijk frisse zomerkapsels

Handige tips voor je festival kapsels & onmisbare tools

Op een festival dat meerdere dagen duurt, kan je niet zomaar je haren wassen. Dan is het handig als je bijvoorbeeld enkele bussen droogshampoo meehebt. Heb je een bruine haarkleur? Dan is een droogshampoo speciaal voor droog haar iets voor jou: door die te gebruiken, heb je helemaal geen witte waas in je haren na de spray te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.