20 blonde kapsels en hippe haarkleuren

(Last Updated On: November 19, 2021)

Kapsels: Het is weer zover hoor: ik ben weer op zoek naar hét blonde kapsel en blonde haarkleur voor mezelf. Ik vind het zo moeilijk, de ene keer (zoals nu) vind ik mijn blonde haarkleur veel te licht en wil ik donkerder. Als het donkerder is, vind ik het vaak te goudkleurig en wil ik weer lichter gaan met een astint. Dus besloot ik maar eens om de blonde kapsels en haarkleuren te verzamelen die ik mooi vind, en dat loopt soms best wel uiteen!

Blonde kapsels en haarkleuren:

blond-bobkapsel-pony

Prachtig blond kapsel: bobkapsel met een pony. Heel mooi afgewerkt met een mooie lipstick! (sanneberg via shutterstock)

blond-haar-2

Mooi natuurlijk blond kapsel en grijze ogen ( wavebreakmedia via shutterstock)

blond-haar-3

Lichtblond kapsel met highlights en blauwe ogen (kudla via shutterstock)

blond-haar-highlights

De wondermooie Doutzen Kroes heeft een prachtig blond kapsel: haar blonde haarkleur is echt zo mooi! Ook haar oogmake-up past perfect bij haar huids- en haarkleur!  (Denis Makarenko via shutterstock.com)

blond-haar-krullen

Ashley Benson is een van de Pretty Little Liars actrices en staat bekend om haar prachtige blonde haren! Haar blonde kapsel en blonde haarkleur wordt heel vaak gevraagd aan kappers. (s_bukley via shutterstock.com)

Blonde haarstijlen

blond-haar-laagjes

Donkerblond kapsel met highlights (lang haar met laagjes) en blauwe ogen (Ann Haritonenko via shutterstock.com)

blond-haar-lowlights

Prachtig donkerblond kapsel en blauwe ogen (Ann Haritonenko via shutterstock.com)

blond-haar-ombre-haarkleur

Drew Barrymore heeft een prachtige blonde ombre haarkleur en grote oorbellen!  (Tinseltown via shutterstock.com)

Prachtige donkerblonde kapsels

blond-haar-uitgroei

Mooie donkerblonde haarkleur: dit blonde kapsel zou ik direct willen! Met lowlights en enkele highlights (Anna Movchan via shutterstock)

Blonde zomerkapsels

blond-haar

Natuurlijke blonde haarkleuren: een ongelofelijk mooie blonde haarstijl (en mooi kanten topje!) ( Mediaphotos via shutterstock)

blond-kapsel-balayage

Full House ster Candace Cameron Bure schittert hier met haar prachtige blonde kapsel: haar blonde haarstijl is sinds Fuller House terug super populair!  Haar shiny lipstick is ook prachtig! (Ga Fullner via shutterstock.com)

blond-kapsel-halflang-bob

Prachtig blond bobkapsel van Dianna Agron: deze Glee-ster schittert in haar ongelofelijk mooie korte blonde kapsel en gouden oorbellen! ( Tinseltown via shutterstock.com)

blond-kapsel-halflang

Blond halflang kapsel: dit mooie blonde kapsel van Sienna Miller is waanzinig mooi! (En haar galajurk!!) (featureflash photo agency via shutterstock.com)

blond-kapsel-kort

Het mooie blonde bobkapsel  (een gekrulde boblijn) van Scarlett Johansson, gecombineerd met prachtige donkere make-up en een bordeauxrode jurk. (Kathy Hutchins via Shutterstock.com)

blond-kapsel

De prachtige blonde lokken van Julianne Hough in een donkerblonde haarkleur (JaguarPS via shutterstock.com)

blond-kort-kapsel

Scarlett Johanssons prachtige blonde bobkapsel met highlights en donkerdere make-up (Kathy Hutchins via Shutterstock.com)

blonde-bob-gekrulde-bob

Sienna Miller en Bradley Cooper: wat heeft zij een prachtige blonde bob, dit is een veelgevraagd gekruld bobkapsel  (Twocoms via shutterstock.com)

blonde-haarkleuren-2

Prachtig donkerblond steil kapsel en matte ooglook: (Ann Haritonenko via Shutterstock)

blonde-haarstijl

Het halflange blonde kapsel van blogster Sofie Valkiers (DKSStyle via shutterstock.com)

blonde-haarstijlen

Een artikel over blonde kapsels en haarstijlen maken zonder Jennifer Aniston te vermelden, dat kan natuurlijk niet! (Jaguar PS via shutterstock.com)

blonde-kapsels-3

De prachtige blonde bob van Taylor Swift ( Joe Seer via shutterstock.com)

blonde-kapsels-5

Het blonde kapsel van Taylor Swift is een mooie blonde haarkleur met een soft smokey eye ( Joe Seer via shutterstock.com)

blonde-kapsels

Prachtige blonde krullen – krullenkapsel en een warme goudblonde haarkleur en zalmroze lipstick (Sofia Andreevna via Shutterstock)

bobkapsel-blond-haar

Een blonde ombre lob-kapsel: dit mooie blonde kapsel is van Sarah Hyland (Kathy Hutchins via shutterstock.com)

kapsel-lang-haar-blond

Ik ben verliefd op deze look van actrice en danseres Julianne Hough! De donkerblonde haarkleur, haar laagjeskapsel, de waanzinnige donkerdere oogmake-up en haar supermooie sieraden… I love this!  (S_Bukley via shutterstock.com)

kort-blond-kapsel

Het korte blonde kapsel van Jennifer Lawrence die een prachtige paillettenjurk draagt : (Jaguar PS via shutterstock.com)

lang-haar-blond

Prachtige blonde krullen: donkerblonde haarkleur (en een prachtige zwarte jurk)  (Arthur-studio10 via shutterstock.com)

Ooh, dit blonde kapsel vind ik zo leuk! Het is een lange bob die gekruld is (en ik zou dit kapsel eigenlijk zo kunnen namaken, yes!). Ook de make-up vind ik hier eigenlijk heel erg leuk bijstaan. Deze beige-blonde haarkleur vind ik erg mooi.   Bij dit  kapsel vind ik de haarsnit niet zo heel erg leuk, maar het gaat mij vooral om de kleur: een mooie blonde haarkleur met flink wat highlights. Toegegeven, dit is een bruine haarkleur, maar ik vond het wel een mooi kapsel! De vorm en eigenlijk de kleur ook wel.   Een mooi opsteekkapsel.   Ook dit kapsel vind ik zo leuk: een doodgewone, hoge en blonde paardenstaart. Tegenwoordig (nu mijn haar weer een tikje langer is) draag ik ook weer vaker een paardenstaart. Lekker makkelijk ‘s ochtends! Beloofd: ik verf mijn haar niet terug bruin… maar oh, wat een prachtige haarsnit is dit! Ik ben van plan mijn pony uit te laten groeien en misschien voor dit kapsel te gaan. Al zullen we dat nog wel zien.. ik en bangs laten uitgroeien 😉   Nee, weer geen blond koppie… maar wel een prachtsnit en mooi opgestoken kapsel! Deze onthou ik voor wanneer mijn blonde lokken weer wat meer lengte hebben.   Door deze foto die ik tegenkwam op Pinterest van dit mooie blonde haar, begon ik eigenlijk mijn zoektocht: wat vond ik mooi blond haar? En vooral: welke kapsels zou ikzelf graag willen? Deze haarkleur vind ik zo mooi: een eerder askleurige blonde kleur (goudblond wordt ongelofelijk snel geel bij mij, hoeveel toner en zilvershampoo ik er ook tegenaan gooi).   Nog een mooie blonde haarkleur: lichtblond met goudblonde lowlights en platinablonde highlights.   Een heel mooie blonde haarkleur en leuk kapsel!   Ach… wie wilt er nu niet de blonde haren van Doutzen Kroes? Zij heeft het hele pakketje gewoon: een mooie blonde haarkleur en prachtige snit. Yup… jaloersmakend haar!   Jennifer Aniston: koningin van de blonde kapsels! Zij heeft al jarenlang zulk stylish mooi blond haar. En allemaal dankzij de kapper: van nature uit is miss Jennifer namelijk een brunette! En toch: de snit, haar haarkleur… niet voor niets wordt haar kapsel nog steeds gevraagd aan de kappers!   Kennen jullie zangeres Duffy nog? Haar (duidelijk geblondeerde) haren heb ik ook altijd erg leuk gevonden: een tikje sixties, maar daar hou ik erg van.   Normaal hou ikzelf meer van donkerblonde haarkleuren, maar dit lichtblonde kleurtje kon mij ook wel bekoren.       Deze snit vond ik erg tof: heel speels dankzij de krullen.   Deze donkerblonde assige haarkleur vind ik prachtig, zeker ook in de bouffant afgewerkt (half opgestoken) en met de make-up zo aangebracht. Dit ga ik zeker eens proberen! Je kapsel hoeft niet altijd veel werk te zijn: soms is een simpele haarvlecht al genoeg. maar wat een mooie lichtbruine/ donkerblonde haarkleur!   Een van de mooiste blonde opsteekkapsels die ik al op Pinterest heb gespot. Prachtig! Door dit soort prentjes wil ik weer lichtblond haar (meestal de dag nadat ik het weer donkerderblond geverfd heb. Handig ;)).     De looks van Amandy Seyfried zijn al to die for (why , hello deer eyes!), maar haar kapsel… wow!   Deze blonde haarkleur… ik geloof dat ik verliefd ben! Donkerblond, niet te bruin… love it!   Taylor Swift heeft ook een erg mooie haarkleur die haar blauwe ogen fantastisch doet uitkomen. Zij neigt ook meer naar het donkerblonde.     Ach, Rosie Huntington-Whiteley… wat heb ik al vaak over je geschreven. Toegegeven, ik zou best als deze dame willen reïncarneren hoor. Maar voorlopig kijk ik maar naar haar prachtige haar (en make-up) en word ik een tikje groen. Aahh… zulk mooi haar!   Donkerblond haar. Prachtig! Ook erg mooi: een blonde ombre. Ombre hair is nog steeds hip, maar wel wat natuurlijker. Oh, als ik weer langer haar zou hebben, zou ik deze complete look iedere dag dragen. Leuke make-up, half opgestoken haar, cosy trui en een lekker warm drankje. Oh yes!     Prachtig donkerblond haar. Tja, Doutzen… wat wil je anders he? Miss Ik-heb-altijd-perfect-haar! Een mooi blond kapsel met highlights en lowlights.     Nog eens het prachtige kapsel van Jennifer Aniston in een paardenstaart. Hier zie je haar natuurlijke bruine haarkleur, met veel karamelkleurige highlights en een paar blondere strengen. Zo ontzettend mooi!   Dit is bijna bruin haar, maar een prachtige kleur haar! Zeker samen met de make-up lijkt dit me erg mooi staan!   Begint het op te vallen dat ik gek ben op blond, lang haar dat half opgestoken is samen met wat pin-up-ish make-up? Love it! Zoals ik al zei: de ombre is er nog steeds! Ombre haar is nu zachter, zoals bij deze blonde versie. Wat mooi!   Scarlett Johansson: nog iemand met vaak een prachtig blond kapsel. Hier heeft ze een korte bob die gekruld is, mooi! Hier ging het eigenlijk weer om het kapsel: een leuke gekrulde bob En nog een gekrulde bob. Als er een kapsel is dat in nu megapopulair is, is het zeker de gekrulde bob wel! En dit leuke kapsel… daar teken ik zo voor! De mooie lichtblonde kleur met highlights, mooie snit en überhippe curled bob, zo leuk!