Woonupdate: nachtkastjes kiezen (Scandinavische en industriele woonstijl)

(Last Updated On: November 20, 2021)

Mijn vriend en ik zijn volop bezig in ons huisje deze zomer (heerlijk hoor, in zo’n hittegolf – lees hier mijn tips tegen de warmte). Onze bovenverdieping is bijna klaar, op enkele details en nog een beetje verf-oplapwerk na. De badkamer zit erin, het toilet is klaar, en enkele kamers worden nu à l’improviste gebruikt als keuken en bureau. Zodra ik verhuis en mijn meubels meegrabbel, zullen ook die kamers hun uiteindelijke bestemming krijgen. Onze benedenverdieping is bezet, en daar zijn we nu nog aan grotere werken bezig.

De zoektocht naar nachtkastjes

Een van de details die we boven nog af moeten werken,i s het uitkiezen van mooie nachtkastjes. Gek genoeg iets wat nogal eens aan de zijlijn blijft liggen, omdat je sneller werk maakt van de grotere dingen die in orde moeten komen. We hebben geluk dat een deel van onze woonstijl best dicht bij elkaar ligt, dus zoeken we nachtkastjes die minimalistisch, Scandinavisch en een tikje industrieel zijn. Oh, en met hout… pretty please!

Eerst hadden we leuke krukjes gekocht om als nachttafeltje te laten dienen, maar daar zijn we toch niet zo’n fan van… ze staan snel vol, en ik heb toch graag lades om wat spulletjes in op te bergen.

Minimalistische nachtkastjes

nachtkastje-fyn-mena-wit-hout-scandinavische-stijl

Oh, wat is dit een heerlijk minimalistisch nachtkastje!

nachtkastje-lade-scandinavisch-hairpin-legs

Ooh, dit nachtkastje vind ik echt zo leuk door de hairpin legs (hoe heten die dingen in hun Nederlandse vertaling?)! Dit mooie nachtkastje shop je hier

nachtkastje-nachttafel-lades-hout-scandinavisch-minimalistisch

Een van onze grote zwaktes: hout gecombineerd met wit. Lekker clean! Dit leuke nachttafeltje shop je hier

Houten nachtkastjes

 

nachtkastje-teak-lades

(Dit prachtige nachtkastje van gerecycleerde teak koop je hier) (Dit gaan hoogstwaarschijnlijk onze nachtkastjes worden!!)

nachtkastje-vidaxl-lade-gerecycleerd-teakhout

Dit vind ik ook een erg leuk nachtkastje… heb ik al verteld dat mijn lief en ik een enorm zwak hebben voor mooi hout? Dit is weer een nachtkastje van gerecycleerde teak (een stuk beter voor het milieu, ook) en shop je hier!

 

nachtkastje-zwart-metaal-industriele-look

Wel, wel, wel… alweer een nachtkastje met hairpin legs 😉 Misschien dat deze toch wat te donker zal zijn voor onze slaapkamer… maar qua vorm vind ik ‘m echt prachtig! (Deze leukerd shop je hier)

norrut-nachtkastje-lade-wit-hout-scandinavisch

De versie van dit nachtkastje met 2 lades liet ik hier ook al zien, maar als je liever een nachtkastje hebt met maar 1 lade… die is er dus ook en vind je hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.