Leuke Valentijncadeaus voor mannen – gift guide

(Last Updated On: January 23, 2023)

Leuke Valentijncadeaus voor mannen

Weet jij al wat je de man in je leven cadeau wil geven voor Valentijn? Misschien dacht je aan een gezellig etentje, maar wil je toch ook graag een leuk geschenk geven? Liever een echt origineel Valentijnscadeau?

Ik verzamelde enkele fantastische (gepersonaliseerde) Valentijncadeaus voor mannen: van een gepersonaliseerde mok tot heerlijk hilarische gepersonaliseerde boxershorts met jouw gezicht erop. 

Ik zou zeggen: bestel je Valentijnscadeau dit jaar zeker goed op tijd, met alle problemen en vertragingen die er zijn met de postbedeling de laatste maanden! 

 1. Gepersonaliseerde boxershort

  gepersonaliseerde-boxershort
  gepersonaliseerde-boxershort

  Hilarisch vind ik ‘m, deze boxershort. Heel eerlijk: dit zou ik echt nog wel aan mijn vriend geven – die het waarschijnlijk ook even hilarisch gaat vinden. Een grappig, maar ook wel erg handig, cadeau voor hem: een boxershort met jouw snoet erop! 

 2. Gepersonaliseerde badjas

  valentijncadeau-voor-mannen-badjas
  valentijncadeau-voor-mannen-badjas

  Oh man, had ik deze maar net wat vroeger gezien! Ik kocht namelijk enkele weken geleden voor Jeroen een heerlijk fluffy badjas, nadat hij een tijd geleden eens had laten vallen dat dat er wel héél comfy uitzag bij mij. 

  Hij kreeg zijn badjas, maar helaas heb ik deze dus wat te laat gezien! Heel leuk, gepersonaliseerd met de naam van je man/vriend/… erop geborduurd. 

 3. Bucket list boek

  valentijncadeau-voor-mannen-boek-dates
  valentijncadeau-voor-mannen-boek-dates

  Deze hebben wij zelf ook gehad: het Bucketlist boek voor koppels. Je kan deze dus heel leuk ook laten personaliseren. 

  Een ideaal boek voor het koppel dat weer wat vaker leuke en spontane dingen wil gaan doen en wel een beetje hulp kan gebruiken. 

 4. Gepersonaliseerde armband

  valentijncadeau-voor-mannen-armband
  valentijncadeau-voor-mannen-armband

  Dit vond ik ook een erg mooie: een gepersonaliseerde armband. Het kan soms moeilijk zijn om iets van accessoires of juwelen te kopen voor een man, ze hebben vaak nog het rare idee dat juwelen niets voor hen zijn (behalve dan misschien een trouwring of een horloge). 

  Dit is nog een erg stoer accessoire en kan je ook gelijk laten graveren met een naam! 

 5. Speciale mok

  valentijncadeau-voor-mannen-mok
  valentijncadeau-voor-mannen-mok

  Vroeger, toen ik een jonge tiener was, waren dit soort mokken dé grote rage. Je weet wel, je had dan zo’n mok waar dan stiekem onder dat zwarte je favoriete band du jour opstond en als je er heet water in deed, verscheen je favoriete band! 

  Nu kan je hetzelfde doen, maar met een foto van jouw eigen rockster (of, van jullie beiden, ook top!).

 6. Gepersonaliseerde sokken

  valentijncadeau-voor-mannen
  valentijncadeau-voor-mannen

  Ideaal voor als je man wel van een grapje houdt: deze gepersonaliseerde sokken.