Top 5 luxe horloge modellen voor dames

(Last Updated On: April 1, 2022)

Top 5 luxe horloge modellen voor dames

Op het eerste oog hebben oesters, een colt en een Franse tank niets met elkaar te maken, maar wanneer je dieper gaat kijken kom je al snel in de wereld van luxe horloges terecht.

Er zijn talloze modellen, soorten en maten dameshorloges op de markt te vinden, maar wat zijn nu de mooiste luxe horloge modellen voor dames? En welke blinken nu echt uit in draagcomfort. Bekijk hieronder de top 5.

luxe-horloges-voor-dames
luxe-horloges-voor-dames

Photo by Annegret Kammer on Unsplash

1: De Rolex Datejust

Ben je op zoek naar een horloge dat zowel elegant als sportief is? Kijk dan eens naar de Rolex Datejust. Dit model is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen en verkrijgbaar in drie modellen.

De Datejust 1, De Datejust 2 of de Lady-Datejust. Deze laatste is elegant en iets kleiner dan de eerste twee modellen. Je kan de horloges dragen tijdens officiële gelegenheden, maar ook in de sportschool komt dit horloge prima tot zijn recht.

Er zijn enorm veel mogelijkheden met de Rolex modellen, aangezien je zelf het horlogebandje kan samenstellen. Je kan hierbij kiezen uit verschillende materialen, kleuren en breedtes.

De horloges gaan lang mee en zijn van uitstekende kwaliteit. Doordat de combinatiemogelijkheden eindeloos zijn, zijn de bandjes ook simpel af te wisselen naargelang de gelegenheid.

2: De Patek Philippe Calatrava

Dit eenvoudige horloge heeft een zeer klassieke uitstraling. Door deze klassieke uitstraling is het horloge perfect voor iedere gelegenheid. Het horloge is zeer eenvoudig te combineren met verschillende outfits en stijlen.

De Patek Philippe Calatrava geniet veel naamsbekendheid, maar de ontwerper heeft met dit model toch gekozen om uit de schijnwerpers te blijven.

Het horloge is elegant vormgegeven, maar vestigt niet direct de aandacht op zich. Het horloge blinkt uit in een gedistingeerde soberheid; klassiek, elegant en toch ingetogen. Een eigenwijs model dus!

Nummer 3: De TAG Heuer Carrera Ladies

Dit racehorloge behoort tot de echter topmodellen! Deze stoere uitvoering van dit model wordt gekenmerkt door de elegante toevoegingen van diamanten.

Een zeer stoer model met vrouwelijke elegantie. Met dit model weet je zeker dat je de race om de klok gaat worden en dat je altijd stipt op tijd bent bij je afspraken.

De combinatie van stoere materialen en de glinsterende diamanten zorgen voor een elegant en sportief model dat perfect is voor iedere dame. Het model is te dragen tijdens chique gelegenheden, maar past ook prima bij een sportieve outfit in de sportschool.

Nummer 4: De Rolex Submariner

Met een opvallende wijzerplaat is de Rolex Submariner een echte eyecatcher! Het horloge is zelfopwindend en doordat de behuizing is afgezet met saffierglas heeft dit horloge een klassieke uitstraling met een moderne look.

Het bandje van het horloge kan door de speciale sluiting niet zomaar openen. Dat is natuurlijk wel zo fijn als je trots met je Rolex horloge over straat loopt.

Het bandje kan je bovendien in de breedte aanpassen, waardoor het draagcomfort zeer hoog is. Ook dit horloge past perfect bij zowel een stoere als klassieke look.

Tot slot: De Cartier Tank Française

Met een subtiele verwijzing naar de tanks van het Franse leger, is dit robuuste horloge een echt plaatje. Met een combinatie van de Franse charme en de robuuste uitstraling kunt u dit horloge met stijl dragen.

De eerste horloges van dit Franse merk werden aangeboden aan de commandanten van de pantserdivisies tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een echt stukje geschiedenis dus wat met trots gedragen mag worden!

En hoewel het horloge meerdere moderne snufjes kent, blijft de klassieke look toch een echt kunstwerkje.