Feestlook: Tati’s Too Faced Chocolate bar look

Last Updated on by admin

Ik kwam deze look tegen van Tati en besloot hem na te maken toen ik mijn Too Faced Chocolate palette nog had (even later bleek ik er allergisch voor te zijn, en heb ik het palette doorverkocht). Ik vind het wel een prachtige look, zeker bij mijn groenachtige ogen, alleen ga ik het een volgende keer proberen na te maken met andere oogschaduw natuurlijk. Hebben jullie al een idee welke looks jullie gaan dragen met de feestdagen? Ik ga voor deze en voor full on smokey eyes denk ik!

  • salted caramel over je gehele ooglid
  • milk chocolate in de crease
  • semi-sweet over je hele ooglid
  • triple fudge in outer v
  • marzipan als highlighter in je binnenste ooghoek
  • nog wat verder blenden met salted caramel
  • cherry cordial als outer eyeliner (kleine cat-wing)

  Dit is wat ik ervan maakte: too-faced-chocolate-bar-palette-look too-faced-chocolate-bar-palette-look-2 too-faced-chocolate-palette-look     too-faced-chocolate-bar-palette-look-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feestjurken 2015 2014 1 1

Feestjurkje 2: budget bodycon jurk

Mijn kerstcadeautjes

20141213 145518 1 e1419679685256 1