Nieuwe nagellakkleuren Faery Fingers

(Last Updated On: July 12, 2019)

Zoals jullie weten, maak ik tegenwoordig zelf mijn eigen nagellak. Ik heb het Faery Fingers gedoopt en alle nagellak is big 5 free (dat wil zeggen dat de 5 schadelijkste chemicaliën uit de nagellak gehaald worden), volledig vegan en cruelty free (alleen getest op onderstaande kleine beautyblogger :D). Ga zeker eens een kijkje nemen in mijn Etsy shop, ik ben volop bezig met er nog meer kleuren in te zetten… ondertussen heb ik er al meer dan 30 gemaakt!

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

modetrends 2017

Modetrends: pastel in je kleerkast

The Balm online kopen en bestellen

thebalm online kopen