Shopping haul Breda: Promiss, Sephora, Hema, Xenos, Douwe Egberts,…

(Last Updated On: November 19, 2021)

Vorige zaterdag trok ik met een heel goede vriendin naar Breda om eens lekker uitgebreid te gaan shoppen. De shop-buit was heel interessant, kijk snel verder!

Haul: Hema

Bij de Hema in Nederland vind je alles goedkoper en ze hebben er vaker leukere spulletjes dan bij ons in België. Ik zag er leuke sportspulletjes (ik ben nog altijd aan mijn revalidatie bezig, maar ik zou het graag thuis verderzetten: ik werk fulltime + blog parttime en heb dus echt geen zin of tijd om mijn luie kont nog na een dag werk naar de sportschool te slepen…) zoals deze twee haltertjes die ik gebruik voor mijn arm- en beenspieren en een rare sportband (wie koopt er nu een raar stuk blauw rubber om mee te sporten? Moi. Reuzensmurfencondoom for the win!) waar je oefeningen mee kan doen. Verder hadden ze ook leuke spulletjes met de zwarte kat van Jip & Janneke dus dat moest alvast mee voor mijn uitzet (Siepie, you rock!). Voor mijn lieve Belle nam ik hartjes mee met kattenkruid en bizar genoeg speelt ze er nog echt mee ook 🙂 Photobucket Photobucket

Haul: Sephora

Aah, Sephora! Deze Sephora zat binnenin de V&D en was erg leuk. Ze zeggen wel eens dat je ‘eerste keer’ of ontzettend tegenvalt, of geweldig is… wel, deze eerste keer Sephora was amazing! Ik had al erg lang de palettes van Too Faced op het oog, maar wilde ze pas kopen als ik ze echt zag. Urban Decay hadden ze jammer genoeg niet, en de O.P.I vond ik eerlijk gezegd wat te duur… Ik nam het Too faced Natural eye palette mee, een nagellakremover van Sephora zelf (al getest: heeeerlijk ding), een neppe Beautyblender en twee tubes douchegel in de geuren chocolade praliné en vanille crème brûlé. Yummie, right? Photobucket

Kleding haul: Promiss

Vriendinlief vertelde me over een kledingwinkel waar ze zelf altijd erg leuke kleding vond, en ze had gelijk! Toen ik binnenkwam, had ik heel snel een lading jurkjes, rokjes en een leuk t-shirtje vast – helemaal in lentestemming door het lekkere weer, natuurlijk! Ook de maten zijn zo fijn (ik heb een ‘S’ in die winkel, hihi) en de kleding is echt gemaakt voor vrouwen met curves. Me loves it lots! Eenmaal in het pashokje bekeek ik de prijskaartjes eens – oh my – en besloot maar via Twitter en Instagram jullie mening te vragen, niet alles kon mee! Uiteindelijk heb ik 2 jurkjes meegenomen en een shirtje met bloemenprint (en deze week heb ik alles al aangehad 😀 ). Photobucket Photobucket Photobucket

Haul: juwelen

Dit mooie armbandje kocht ik in een kralenwinkeltje in Breda met de zeer toepasselijke naam: ‘De kralenwinkel’. Deze ring met 2 kleuren hartjes komt uit een winkeltje in een soort van verborgen pleintje (reuzegezellig!) waar ze allerlei leuke tassen hadden en mooie juwelen en horloges, de ring is van Pilgrim (bijna 10 jaar geleden sinds ik mijn eerste Pilgrim-juweeltjes kreeg van mijn toenmalige lieve schoonmoeder 🙂 ).

Shopping spree: Xenos

In België hebben we geen Xenos, jammer genoeg… dus reden te over om mij hier eens goed te laten gaan 😉 Voor mijn moeder nam ik trouwens ook 2 spreien mee voor over de zetels, ze is al maanden naar nieuwe aan het zoeken, en opeens botste ik op hele mooie exemplaren 🙂 Ik nam leuke kraaltjes mee, bakspulletjes (voor de uitzet) en zalige thee! Ik zag nog zo ongelofelijk veel leuke dingen… zou het daar kunnen leegkopen 😀 Photobucket Photobucket