Nieuwe dakbedekking kopen: waar op letten?

(Last Updated On: March 15, 2022)

Nieuwe dakbedekking kopen

Is jouw huidige dakbedekking versleten en wil je lekkages voorkomen? Of kamp je al met lekkages die afkomstig zijn van het dak? Dan is het raadzaam om te investeren in een nieuwe dakbedekking van goede kwaliteit.

De dakbedekking op jouw woning bepaalt in belangrijke mate het wooncomfort dat jij ervaart.

Schaf daarom tijdig een nieuwe dakbedekking aan en voorkom zo dat jouw woongenot ernstig wordt verstoord.

nieuwe-dakbedekking
nieuwe-dakbedekking

Alle voordelen van EPDM als dakbedekkingsmateriaal

Voor een optimaal woongenot is een kwalitatief goede dakbedekking onmisbaar. Het is slim om te investeren in een dakbedekking van de allerbeste kwaliteit.

Zo weet je ten minste zeker dat je binnen droog- en tochtvrij zit. Maar welke dakbedekking is het beste? In welk dakbedekkingsmateriaal kun je het beste investeren?

Een EPDM dakbedekking is kwalitatief gezien de beste dakbedekking waarin je kunt investeren.

EPDM is een sterke rubbersoort. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden. Van neerslag en wind tot grote temperatuurverschillen.

Met een dak dat gemaakt is van EPDM zit je er binnen comfortabel bij. Deze dakbedekkingssoort heeft een hoge weerbaarheid en gaat daardoor tot wel vijftig jaar mee.

De aanschaf van deze dakbedekkingssoort is dus met recht een waardevolle investering in jouw wooncomfort te noemen.

Doe-het-zelf pakket aanschaffen

EPDM is een populair dakbedekkingsmateriaal. Steeds meer mensen bekleden hun dak met deze rubbersoort. En met de hoogwaardige kwaliteit van dit materiaal is deze populariteit goed te verklaren.

Maar het is niet alleen de kwaliteit die zorgt voor de populariteit. Ook de gebruiksvriendelijkheid is kenmerkend voor EPDM als dakbedekkingssoort.

Een EPDM dak kun je namelijk eenvoudig zelf aanbrengen. Je hoeft hiervoor geen dakdekkers met branders in te huren. Met de juiste EPDM lijm kun jij jouw rubberen dakbedekking zelf eenvoudig vastlijmen.

 

Wil je er zeker van zijn dat je nergens op misgrijpt bij de bevestiging van de dakbedekking? Schaf dan het EPDM pakket aan. Dit is een doe-het-zelf pakket dat is voorzien van alle benodigde materialen.

Van deze materialen is het pakket voorzien

Het aanbrengen van een EPDM dak is zoals gezegd eenvoudig. Je hoeft het dakbedekkingsmateriaal namelijk alleen maar vast te lijmen. Maar het is wel belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste materialen.

Met het speciale doe-het-zelf pakket heb je alle benodigde materialen bij de hand. Zo bevat het pakket bijvoorbeeld het EPDM dakbedekkingsmateriaal zelf.

Maar ook de benodigde EPDM lijmsoorten voor de verlijming van de horizontale oppervlakten en de opstanden.

Ook kun je rekenen op een speciale EPDM kit voor de afwerking van het geheel. Met dit pakket kan niets de plaatsing van jouw dakbedekking dus in de weg staan!