The neverending Ikea wishlist

(Last Updated On: November 19, 2021)

Wat begon met een sollicitatiegesprek, eindigde in een (kleine *uche* shopsessie) en het besef dat ik te weinig kleerhangers in mijn kleerkast heb hangen voor de nieuwe aanwinsten. Helemaal logisch, in mijn hoofd dan. En wat doe je dan? Ah, een Ikea-wishlist maken.. tiens! Dus, first things first… kleerhangers. Ik vrees dat ik nog maar 2 pakjes hangers in mijn kasten kwijt kan. bumerang-kleerhanger-afgerond__ikea   En… zoals de vorige keer: de Isala kast. Lijkt mij perfect voor in mijn keuken om nog wat extra opbergruimte te hebben! isala-kast-ikea   De mensen die mij persoonlijk kennen, weten dat ik heel slecht tegen het geluid van afwassen kan. Kletterende borden en glazen… niets voor mij. Daarom heeft mijn moeder mij een plastic servies van de Hema cadeau gedaan toen ik op mezelf ging wonen, I kid you not 😀 En hoewel ik het nog steeds heerlijk vind om eens iets te kunnen laten vallen (heb ik al gezegd dat ik een onhandige afwasser ben?), wil ik toch ook misschien wel eens een meer volwassen servies. Dit mintgroene servies past perféct in mijn interieur en bestaat maar uit 12 delen, dus ben ik niet te veel plaats kwijt. De prijs van 12,99 is ook heel budgetvriendelijk (ik denk alvast aan de goedkope brokken die richting prullenmand gaan). Ik vraag me wel af of het bij mijn knalroze bestek gaat passen… ahum. strosa-servies--delig__0154820_PE312882_S4   Nog een tafeltje met opbergruimte extra voor in mijn woonkamer zodat ik meer fleece dekentjes en kussens kan wegstoppen als ik ze eventjes niet gebruik. Ook heel handig om er mijn tassen op te leggen! hol-opbergtafel__0104310_PE251255_S4   Nog enkele leuke nepplanten… ik heb er nu al enkele (door Belle’s leverziekte kan ik geen echte planten houden. Als ze echte planten gaat eten, wordt ze heel ziek) en ze fleuren (ha-ha) mijn appartementje wel op! strosa-servies--delig__0154820_PE312882_S4 fejka-kunstplant__0239459_PE379020_S4