30 day squat challenge: op de helft

Laatste update

De 30 day squat challenge, en ik zit op de helft! Op dag 16 vandaag, om exact te zijn… dus heerlijk een dagje rust voor mij. Het gaat heel erg goed, ik merk bijna niets van spierpijn. Dus om alles wat efficienter te maken, voeg ik nu gewichten toe. Voorlopig lukt het me nog wel om alle squats achter elkaar uit te voeren, maar ik heb zo het gevoel dat het niet gaat blijven duren 😉 Maar… Ik zie écht ongelofelijk veel verschil in de spiegel 😮 Ik blijf zeker doorgaan 😀 Hoe gaat het bij jullie? 30-day-squat-challenge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2014 03 23 12.59.26 1

Review: Lush Blousey banaanshampoo

The neverending Ikea wishlist

strosa servies delig  0154820 PE312882 S4 1