National Glamour Day 2021: enkele interessante kortingscodes

(Last Updated On: November 19, 2021)

National Glamour shopping day zaterdag 11 april 2021

De Glamour National Shopping day is een week verplaatst (oorspronkelijk zou het op 4 april plaatsvinden), maar door de coronacrisis wordt het een online only shoppingervaring en is het dus een weekje verplaatst.

Wat te shoppen tijdens de National Glamour day?

Ik ga zelf mijn collectie weer een beetje aanvullen: ook al zit ik nog steeds in een low buy (waarom stopte ik met mijn no buy dit jaar?), mijn voorraden beginnen op te geraken en wie weet hoe lang moeten we nog in quarantaine blijven.

De items die ik op mijn lijstje heb staan, koop ik ieder jaar met wat korting (mijn favoriete producten van Paula’s Choice)

Welke online shops doen mee?

Glamour National shopping day 28 september 2019

Het is op zaterdag 28 september weer National Glamour Day (what’s in a name ;)) en dat wilt zeggen: 20% korting. Nu, als je mij ondertussen een béétje kent, weet je dat ik je nooit zomaar ga aansporen om te kopen, kopen, kopen. Maar… mocht je net toe zijn aan een vervanging van een paar schoenen, een goede dagcrème of heb je gewoon echt iets nodig, is het wel fijn om korting te krijgen, toch?

Helaas is het voor de Belgen onder ons alwéér geen vetpot (ik vind het echt jammer dat ik dit ieder jaar weer moet herhalen) en zijn er een hoop kortingen die je als Belg niet kan gebruiken.

National Glamour Day Shopping Guide bij Albert Heijn

De National Glamour day is in september 2019 wat anders dan normaal: je hebt een boekje  (shoppingguide) nodig dat je alleen bij de Albert Heijn kan krijgen (heel fijn voor de Belgische lezers, zo heel veel zijn er niet in België.. ahum). In dit boekje (de shoppingguide) vind je de kortingscodes en door dat boekje krijg je ook je kortingen in de winkels zelf op de National Glamour Day. Ik vond op de website van Glamour een lijst waar je je kon inschrijven om de kortingscodes voor online te krijgen, maar die lijst is alweer even gesloten.

Deelnemende merken:

——–

National Glamour Day kortingscodes: april 2019 (vorige editie)

 1. Bol.com: surf naar bol.com/glamourday
 2. Wehkamp (niet voor België) wehkamp.nl/glamour
 3. De Bijenkorf  bijenkorf.nl/national-glamour-day   of   bijenkorf.be/national-glamour-day
 4. Douglas (kortingscode GLAMOUR2019)
 5. Mango (kortingscode GLAM19)
 6. Hudson’s Bay
 7. The Little Green Bag (kortingscode GLAMOUR19)
 8. Asos (ASOSXGLAMOUR)
 9. Paula’s Choice GLAMOUR2019
 10. About You (GLAMDAY19)
 11. Hunkemoller (Glamour@hkm2019)

 

glamour-national-shopping-day

 

Ik ga alvast mijn holy grail skincare van Paula’s Choice shoppen en voor de rest eens kijken of ik enkele items kan vinden van mijn lente capsule wardrobe wishlist 🙂