Ohnee, mijn favoriete blush

(Last Updated On: July 11, 2019)

Waaaay back, toen ik echt erg into make-up begon te geraken (een jaartje of 5-6 geleden), kocht ik deze blush van Catrice. Hij was van de toen gloednieuwe Mineral-collectie (weet je nog, toen we allemaal fanatiek alleen nog maar minerale make-up wilden hebben?) en in de kleur 130 light burgundy. Alleen… ik heb hem laten vallen, boeeee! 2014-04-10 14.27.46   2014-04-10 14.28.02 Het ding is: ik zoek nu dezelfde kleur blush en liefst ook dezelfde structuur. Dus, als jullie tips hebben, ik hoor het graag! Of, als iemand deze blush misschien nog verkoopt? Ik vrees dat de blush pressen niet meer zal helpen omdat er al niet veel meer inzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.