Je Macbook op maat

(Last Updated On: December 3, 2021)

Ben je net als ik een groot fan van de producten van Apple? Ik zou echt niet meer zonder mijn Macbook air en Macbook retina kunnen, maar oh, wat had ik graag gewild dat ik deze service al kende voor ik mijn laptops aanschafte: je kan je Macbook veel meer op maat laten maken én met een unieke garantie.

Zelf heb ik een Macbook air uit ongeveer 2011 en een Macbook retina (2017) die ik allebei heel erg graag gebruik.

Nu weet ik ook wel dat ik op den duur mijn laptops niet meer zal kunnen updaten met de nieuwste software, maar in vergelijking met een Windows-laptop vind ik dat ik er nog erg lang mee kan doen. En je weet het zelf vast ook wel… once you go Mac(book)…

Benieuwd hoe dat zit? Ik leg het je uit in dit artikel!

Macbook op maat

Wat ik altijd een moeilijke keuze vind bij Macbooks, is de opslagruimte. Sommige kant-en-klare modellen gaan in de winkels gewoon maar tot 256 GB zoals de nieuwe goudkleurige Macbook air, wat weinig is als je regelmatig bezig bent met het maken van Youtube-filmpjes zoals ik, of als je vaak grote bestanden moet aanpassen of grotere software moet draaien zoals de programma’s van Adobe zoals Photoshop, Lightroom,…

Natuurlijk wilt het oog ook wat, maar 256 GB is tegenwoordig gewoon weinig als je je laptop heel intensief gebruikt en graag de gouden versie wilt!

Bij Apple Support Ed kan je helemaal zelf je Macbook samenstellen, ongelofelijk handig! Wil je graag een betere processor, veel meer geheugen (tot 64GB), een grotere harde schijf (tot 8 terabyte), een betere videokaart of een ander toetsenbord dan Qwerty?

Dan is het echt wel de moeite om je Macbook hier te bestellen en al jouw wensen door te geven.

Ik heb het getest met de goudkleurige Macbook Air (valt het op dat ik een zwak voor die dingen heb?) en dit alle maximale specs gegeven die ik zou willen:

Schermafbeelding-2020-03-15-om-11.53.02

Unieke garantie

Kijk, we weten als Applefans ook wel dat hun garantie echt niet alles is… ik heb zelf ook al ietsje te vaak in de Applestore gestaan met een defect item dat ze alleen maar tegen een hele flinke meerprijs opgelost konden krijgen.

Meh, daar betaal je natuurlijk niet zo’n hoge prijs voor.

Bij Apple Support Ed zit dat zo: je krijgt standaard 2 jaar garantie en mocht ie dan stuk gaan dan wordt het product afgehaald bij je thuis en wordt bij je thuis teruggebracht na reparatie, zonder extra kosten.

• Beste Prijs van Nederland
• 2 jaar garantie op alle Apple’s
• gratis halen en brengen bij defecten van Apple’s binnen de garantie
• 3 jaar garantie op alle Hackintoshes
• Gratis verzending van alle producten!
• Persoonlijk contact
• Bereikbaar op alle werkdagen van 8:00 – 22:00
• Meer dan 25 jaar computerervaring
• Service aan huis of bedrijf
• Ook weekend of s’ avonds

Hackintosh?

Wat is een Hackintosh? Bij een Hackintosh heb je OSX geïnstalleerd op een niet-Mac computer.

Het grote voordeel is dat het goedkoper is en dat het in een PC-kast zit. Wat is daar dan het voordeel van?

Daardoor kun je ook makkelijk uitbreiden met extra geheugen of HD’s en zo kan je dus veel langer met je installatie doen. Heb je een sterkere grafische kaart nodig? Ook die kan je toevoegen!

De beste prijzen

Bij Apple Support Ed vind je de beste prijzen voor je MacBook en andere Apple’s. Als je dus een prijsbewuste shopper bent die graag geniet van een goede service en dienst na verkoop, is dit echt wel wat voor jou.